Een tijd geleden zijn Mark, Iris, Yvonne, Elise en ik twee dagen naar Fitland Leiden geweest om daar even helemaal te ontspannen. Bij Fitland bespraken we een overnachting, verblijf in de sauna, het restaurant én natuurlijk heel sportief een cursus Kettlebell swingen en Olympisch Liften! Benieuwd?

De kamer
Als je ergens blijft overnachten check je natuurlijk als allereerst de kamer, toch? De kamer was super mooi, ruim en prima sanitaire faciliteiten! Pluspunten dus. Okay, nu sporten!

Cursus Kettlebell

Na de kamer te hebben verkend zijn we ons gaan omkleden om beneden mee te doen aan een cursus Kettlebell swingen. Ik had het al eens in de gym geprobeerd maar met wat combinaties en professionele begeleiding ging het er nu een stuk pittiger aan toe. Wij vonden het in ieder geval tof om te doen in plaats van maar wat te doen zoals normaal, haha.

Restaurant ”Twelve!”

Na onze Kettlebell sessie waren we uitgeput en op zoek naar voedsel. Understatement want het eten bij Twelve! was echt heerlijk. Een ruime lunchkaart, evenals de dinerkaart, met voldoende variatie en ook voor de health addict genoeg keuze. Heb je last van een allergie oid? Let them know!

Wij kozen voor een Sopa do Lima (Traditionele Mexicaanse Kippensoep), een burger, tostado van zalm en een lekkere salade. Wil je de menukaart zelf even zien? Check hem hier!

Wellness time!

Okay, we hebben getraind en gegeten. Wat wil je nog meer? Ultiem ontspannen in de wellness van Fitland natuurlijk! Vanaf een uurtje of 18 tot 22.30 zijn we in de Wellness gebleven en hebben we de sauna’s, zwembaden en het restaurant uitgeprobeerd. Ik ben geen fervent sauna ganger maar kon er zeker van genieten. Ik moet wel zeggen dat Mark & ik helaas de pech hadden dat het bikini dag was 😉

Zwembad met uitzicht over Leiden!

 

Relax banken in het restaurant van de wellness!

Lekker aan het eten!

Lekker aan het eten!

Voorgerechtje!

Heerlijke kip fajita’s!

Chocolade Moulleaux; cijfer 10!

Dag twee!

De volgende ochtend zijn we na heerlijk geslapen te hebben met z’n vieren gaan ontbijten omdat Iris helaas eerder wegmoest! Het ontbijt is luxe met veel variatie en wij als healthies konden daar zeker genoeg vinden. Van cornflakes tot muesli, van salami tot heerlijke eitjes. Wij waren meer dan satisfied!

Na het ontbijt zijn we weer richting het sportgedeelte gegaan om daar een cursus Olympisch Liften te krijgen van instructeur Pim. Deadlifts en snatches stonden er op het programma en we hebben vooral de focus gelegd op de techniek. Uitvoering is natuurlijk key en daarom was dit een zeer leerzame ochtend!

Bekijk hier de korte video van Yvonne!

Na deze sessie zijn we gaan douchen, hebben we de kamer netjes achter gelaten en weer richting huis gegaan. Ontspannen en wel na twee heerlijke dagen genieten bij Fitland Leiden. Wil je nou zelf eens kennismaken met Fitland Leiden of een van hun andere vestigingen? Bekijk dan hier hun website eens of volg ze hier op Instagram of Facebook!

PS. Wil je Mark zijn vlog bekijken over dit tripje? Klik hier!

Vragen aan ons? Let us know!

 

 

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.