Ik ben Ilse van Asperdt en ik ben bootcamp- en personal trainer. Mijn ervaring heb ik opgedaan tijdens mijn tijd bij defensie en op het rugby veld. Dit aangevuld met diverse sportopleidingen zorgt ervoor dat ik jou maximaal kan begeleiden!

ilse van asperdt pt

Mijn trainingen zijn er voor iedereen die gemotiveerd is en hard wil werken om zijn of haar doel te halen! Waar je ook zit in Nederland (of daarbuiten), er is altijd een mogelijkheid om met mij te trainen. Van meerdere keren per week 1 op 1 begeleid trainen bij mij op locatie in de fitness en in het bos tot aan online coaching en begeleiding en alles daartussenin!

What’s in it voor you?

Als personal trainer ben ik in staat om het beste uit jou als sporter te halen. Voor iedere sporter op ieder niveau en voor elk doel maak ik een passend trainingsprogramma. En niet alleen dat, ik kan je ook nog eens onwijs goed begeleiden tijdens die route naar jouw succes! Met jouw inzet en motivatie en mijn kennis, kunde en begeleiding haal jij je doel, gegarandeerd!

 

Met Ilse in contact komen?

Mail: ilse@personaltrainingvoorjou.nl

Website: www.personaltrainingvoorjou.nl

Facebook: www.facebook.com/IlsevanAsperdtPT