Zaterdagochtend zat ik vroeg in de auto naar Amsterdam om vóór een dagje Efteling te starten met een ontbijtje van Hüttenkwark gevolgd door een lekkere workout door Arie & Ronny bij de nieuwe Vondelgym Zuid. Wat Hüttenkwark precies is en wat we tijdens dit toffe event hebben gedaan vertel ik je in dit artikel!

Samen met deelnemers van het evenement en wat bekenden van Instagram werden we om 9:00 ontvangen bij de Vondelgym Zuid in Amsterdam. Naast een rondleiding kregen we de kans om te ontbijten met Hüttenkwark van Danone en super veel lekkere toppings. The battle was on aangezien iedereen natuurlijk een lekker, maar ook mooi versierd ontbijt op de foto wilde zetten, haha!

 

Wat is Hüttenkwark?

Hüttenkwark is een combinatie van Hüttenkäse en kwark zoals de naam al deed vermoeden. Voordeel hiervan is dat het meer bite heeft dan kwark door de korrelige structuur. Zelf vind ik dit prettig aangezien ik daardoor het gevoel heb dat ik echt iets in mijn mond heb, helemaal gecombineerd met een lekkere topping zoals fruit en/of granola.

Voedingswaarden

Ik wil je vooral laten zien hoe dit event eruit zag afgelopen weekend, maar wil toch even wat laten vallen over de ingrediënten van dit product. Hüttenkwark is gemaakt van simpele ingrediënten en bevat geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen en is van nature rijk aan proteïne en bevat slechts 2% vet. Zoals je wellicht weet draagt proteïne bij aan spierherstel en daarom is Hüttenkwark goed in te passen in je sportieve en gezonde lifestyle.

Benieuwd naar de voedingswaarden?

 

Terug naar het event!

Nadat we met zijn allen hebben ontbeten kregen we een rondleiding van Arie door de nieuwe Vondelgym. Gehuld is onze Hüttenkwark outfits keken we onze ogen uit in deze mooie gym en maakten we ons stiekem al op de voor de pittige workout die ons in het verschiet lag.

Na een warming up, waarbij ik mezelf afvroeg of we al aan de workout waren begonnen, begon onze circuittraining waarbij we voldoende uitleg kregen én werden uitgedaagd. Van pushups en lunges tot de bekende ropes en squats, het was een pittige training!

Benieuwd naar wat kiekjes die ik schoot tijdens het event?
Bekijk ze hieronder!

 

Hüttenkwark x Vondelgym ontbijtevent!
Smaak9
Voedingswaarden8
8.5Overall Score
Reader Rating: (2 Votes)
9.5

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.