Ben jij deze week al bij de Hunkemöller geweest? Zo niet, snel naar de Hunkemöller, want de nieuwste sportkleding ligt in de winkel! Vorige week vrijdag was ik bij de pre launch van de nieuwste sportcollectie samen met een vijftien andere fitte bloggers, nationaal en internationaal.

HKMX event 08

Het was een echte meidendag. De dag begon in één van de mooiste Hunkemöller winkels in Rotterdam. De rode loper lag al uit toen ik aankwam lopen. Als eerste kregen we uitleg over hoe de nieuwe collectie tot stand gekomen is en het gebruik van de kleuren. Zoals je op de foto’s kunt zien zijn er mooie vrouwelijke kleuren gebruikt waar je je prettig in voelt als je gaat sporten. En dat is wat Hunkemöller wil, vrouwen die zich zelfverzekerd en sexy in hun sportkleding voelen tijdens hun workout. Dat is zeker gelukt als je het mij vraagt.
 HKMX event 07HKMX event 06
Na de uitleg hadden we een fittingsessie. Iedereen mocht haar favoriete sportbh kiezen met uiteraard een bijbehorend setje sportkleding. Om half 12 stond er een personal trainer voor ons klaar om ons af te matten. Als eerste hardlopen door de stad waarnaar we eindigde bij Crossfit Nultien waar de echte workout kon beginnen. Ik had nog nooit crossfit gedaan en vond het super tof om te doen, zeker met alle andere meiden.
 HKMX event 17
Het zweet liep over mijn hoofd en mijn maag begon te knorren, nadat we klaar waren met de crossfit workout. Dit kwam goed uit, want naast de crossfit locatie zit Fenix Food Factory waar een overheerlijke lunch voor ons klaar stond. Heerlijke salades, vers belegde broodjes, smoothies en een goddelijk taartje van SUE Food als toetje. Als voldane vrouw ging ik naar huis, heerlijke gegeten, een nieuw sportsetje en leuke bloggers ontmoet! Doe mij dit maar elke week 🙂
HKMX event 25
 

HKMX Sport Campaign Image Banner 728 x 90

About The Author

Elise Groenheijde

Health, Food & Fitness lover. Wil personen inspireren voor een gezonde lifestyle. Live Love Eat Healthy.

Leave a Reply

Your email address will not be published.