Hi all!

Vandaag een blogje met een andere opbouw dan normaal! Dit is namelijk een blog die vandaag op de website van Hunkmöller is gepubliceerd! Omdat we hier best een beetje trots op zijn wilde we dit jullie niet onthouden. Lees je liever de originele blog op Hunkmöller? Here you are!

Review

Yvonne, Elise en Jill mochten alle drie een fijn HKMX sportsetje uitzoeken om te testen. Benieuwd naar hun reacties? Lees snel verder! De eerste voorstelblog gemist op Hunkemöller? Lees hier de vorige blog waarin de meiden zich voorstellen en waarom ze zo into sports zijn.

cover fitdutchiesvs02
HKMX sports bra
‘De Hunkemöller sport bh’s hebben een hele goede pasvorm. Ze geven genoeg steun (let op: er zijn 3 levels gebaseerd op intensiteit) en daarbij zien ze er ook nog eens fashionable uit! Het materiaal draagt prettig en uit ervaring weet ik dat deze bh’s lang meegaan’, aldus Jill.
cover fitdutchiesHKMX sportkleding
‘Het fijne aan de zomer is dat we naast onze sportschool-tripjes onze workout ook kunnen verplaatsen naar buiten! Wat dacht je van hardlopen of een intensieve bootcamp? Super leuk dat Hunkemöller naast de huidige HKMX collectie ook met luchtige setjes komt, zoals een wijd uitlopende sporttop (met ingebouwd topje voor extra ondersteuning) en een kort bijpassend broekje in candy roze en lime groen. Dit broekje is wat wijder en heeft een klein binnen-broekje die doorschijnen helpt voorkomen,’ zegt Yvonne.
‘En er is zelfs een matchende sport bh verkrijgbaar!’ Elise heeft gekozen voor een lange zwarte running broek. ‘Zelf draag ik het liefst een lange strakke legging. Dit exemplaar heeft een fijn koordje aan de binnenkant om hem strakker te maken, kleine ritsjes aan de onderkant en schijnt niet door. Yes, ik hoef mij geen zorgen te maken wanneer ik mijn veters strik dat iedereen mijn oh-zo-charmante favo string met stippeltjes ziet.’
02Jill, Yvonne en Elise zijn het alle drie eens: ‘De sportcollectie van Hunkemöller is zeker aan te raden. De prijs/kwaliteit verhouding is goed en er is genoeg keuze. Van korte en lange sportbroeken tot aan sport bh’s, tops, vestjes en zelfs accessoires. Je kunt goed slagen voor zowel basic items als voor meer opvallende exemplaren. Onze tip: kies eens een opvallend setje, je werkt immers hard genoeg aan een fit lichaam. Time to shine girls!’

 

HKMX Sport Campaign Image Banner 728 x 90

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.