Belgische chocolade, romige vulling, 30% eiwit en knapperig. Moeten we nog even doorgaan of snap je dat dit over de High Protein Wafers van Bodylab gaat? Vandaag delen wij onze mening over dit nieuwe topproduct. Of verklappen we hiermee al iets? 😉

high protein wafers bodylab

We hebben inmiddels al zoveel eiwitrepen geprobeerd dat een variatie hierop ook wel eens lekker is. Deze wafers zijn daar een voorbeeld van en zijn, voor mij, ideaal als tussendoortje. Als ik nog wat kcal over heb dan gebruik ik ze de laatste tijd door mijn kwark. Kwark gebruik ik altijd in mijn voedingsschema voor de functie, niet voor de smaak. Met de wafers, especially ”dark chocolate” maak ik die magere Franse kwark een stuk dragelijker.

Smaken
De wafers zijn verkrijgbaar in twee smaken; dark chocolate zoals ik net al verklapte en vanilla cream. De vanilla variant is wat zoeter dan de dark chocolate, maar beide smaken zijn lekker. Goede bite, geen vieze eiwit-nasmaak (is that a word?) en de chocolade is echt lekker.

Voedingswaarden
Hoe is het gesteld met de voedingswaarden van deze wafers? Het feit dat het voor 30% bestaat uit eiwit en slechts voor 0,6% uit suiker moet je aandacht zeker trekken. Heb je de vanilla cream achterover gewerkt? Dat kost je dan maar 205 kcal, de dark chocolate bevat 3 kcal minder. Per wafer heb je dan 13 gram eiwit binnen, 10 gram koolhydraten (waarvan +- 1 gram suiker) en ongeveer 13 gram vet.

De voedingswaarden tussen de Vanilla Cream en Dark Chocolate verschillen minimaal. Ben je benieuwd naar de voedingswaarden van beide en de daarbijbehorende ingrediënten & allergenen? Bekijk deze dan hier!

high protein wafers bodylab

Prijs
Normaal gesproken kosten 15+1 gratis wafels €24,90. Nu betaal je slechts €18,90 door een lopende kortingsactie op Bodylab.nl via deze link. Omgerekend komt dat neer op €1,18 per reep. Wat mij betreft een zeer goede prijs voor een tussendoortje met 13 gram eiwit. Handig on the go, natuurlijk. Ik heb er standaard eentje in de auto liggen, haha.

Meer informatie of bestellen? Dat kan hier!

high protein wafer

Ook Yvonne is fan!

 

 

High protein wafers met 30% eiwit!
Smaak8.5
Voedingswaarden7.5
Prijs8.5
Service & levering8
8.1Overall Score
Reader Rating: (4 Votes)
7.3

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.