Fit, sterk, snel, groot. Er zijn tientallen manieren om iemand te beschrijven, maar heb jij ook alles wat er verwacht wordt van een infanterist bij de pantserinfanterie? Lees dan verder: Defensie is namelijk op zoek naar trotse mannen en vrouwen die hun mannetje kunnen staan in de meest uitdagende situaties.

Ben jij trots op je prestaties in de gym of tijdens je halve marathon? Heb jij doorzettingsvermogen, sta je stevig in je schoenen, ben je fit en kun je wel tegen een stootje? Word militair! Heb jij werkenbijdefensie.nl al eens bekeken? Een van de functies die ze aanbieden is die van infanterist bij de pantserinfanterie. Als infanterist mag je trots zijn op jezelf omdat je voor ons allemaal de landsgrenzen beschermt en ondersteuning biedt bij calamiteiten en rampen. Met jouw buitenlandse missies draag jij bij aan een betere en stabielere wereld.

We kunnen nog 1000 woorden besteden om je te enthousiasmeren om als infanterist alles te geven bij Defensie, maar kijk deze video maar eens. Heb jij “what it takes”?

Meer info? Check deze link voor meer info!

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.