Het is weer tijd voor een heerlijk ontbijtje dat rijk is aan proteïne! In dit artikel gaven we eerder al aan dat bij een verantwoorde levensstijl ook verantwoorde keuzes horen. Met talloze mogelijkheden om dit in te vullen gingen wij op onderzoek uit en kwamen we bij My Authentic Greek Yogurt uit van Kri Kri!

Vandaag delen we een paar belangrijke zaken rondom dit product én niet geheel onbelangrijk; een recept van een heerlijk haver ontbijtje met fruit!

What’s so special?

Kri Kri is authentieke Griekse Yoghurt en helpt je ter ondersteuning van jouw gezonde levensstijl. Gemaakt van 100% Griekse melk waarbij het proces van melken tot eindproduct slechts 24 uur in beslag neemt. Resultaat? 100% vers en alles is afkomstig van lokale boerderijen!

The taste!

‘’My authentic Greek yoghurt by Kri Kri’’ is een romige yoghurt met erg veel smaak en een dikke structuur. Perfect voor ontbijtjes en recepten? Yes, sure thing!

Het product zelf is al smaakvol van zichzelf, maar in combinatie met andere lekkernijen een ideale combinatie. Geloof je me niet? Probeer het recept hieronder eens en durf dat nog eens te zeggen, haha! 😉

Welk recept maken we vandaag?

Met havermout maak je niet alleen havermoutpap, het is ook heerlijk met ‘’My authentic Greek Yogurt by Kri Kri. Maak je eigen jam van rood fruit en je hebt een heerlijk, voedzaam en vullend ontbijt dat rijk is aan proteïne!

Wat heb je nodig (voor 1 persoon)?

  • 200 gr My Authentic Greek yogurt van Kri Kri
  • 100 gr vers fruit naar keuze
  • 30 gr havermout
  • Optioneel: honing en vers fruit voor de topping

Hoe maak je het?

  1. Doe het verse fruit in een steelpannetje en warm kort op.
  2. Prak het fruit fijn. Neem een groot glas en vul deze als eerst met de helft van het fruit, strooi hier de helft van de havermout overheen.
  3. Vervolgens vul je het glas met de helft van de yoghurt, gevolgd door weer een laag fruit en havermout.
  4. Eindig met de laatste laag yoghurt.
  5. Versier je ontbijtje eventueel met wat extra havermout, honing en vers fruit.

Nu je alle stappen hebt doorlopen kun je genieten van jouw Greek Yogurt Haver ontbijtje met vers fruit. καλή όρεξη, oftewel eet smakelijk!

Benieuwd naar meer informatie over dit product?

Check hier de website van Kri Kri!

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.