groene smoothieGroene smoothies, je ziet ze overal. Kijk eens op instagram en het is GROEN!
Heb je al eens een groene smoothie gedronken? Ik raad het je echt aan, het is gezond, bomvol vitamientjes, makkelijk en boven alles: HEERLIJK!Je hebt vast wel eens al eerder een smoothie gehad of geprobeerd te maken. Nou probeer dit gewoon nog eens, maar dan met een handje spinazie er doorheen. En ja, daardoor wordt ‘ie groen! Het ziet er misschien niet zo smakelijk uit, maar je proeft de spinazie echt niet, maar het is zoveel gezonder om het wel te gebruiken!Je kan een smoothie maken met een blender of mixer. Stop er alles in wat je lekker vindt.. fruit, groenten, water, misschien wat zuivel. Mijn favoriete smoothie is met verse spinazie, mango, sojamelk en verse munt! Maar je kan er echt van alles mee doen. Je kan ook rode biet, komkommer, andijvie, boerenkool of wortel als groente gebruiken. Om de echte groente smaak weg te halen kun je het beste een banaan toevoegen.
Ook kun je er nog wat superfoods als gojibessen of chiazaad aan toevoegen. Ook gember doet het bij mij altijd goed.

Ik vind het heerlijk om een smoothie na mijn training te drinken, vaak met een schepje whey erin, zodat ik gelijk wat eiwitten binnen krijg.

Deze groene monsters zijn goed voor je energie. Je kunt ze maken en ook nog bewaren in de koelkast voor de volgende dag. In een flesje ook super makkelijk om mee te nemen.

Ik zou zeggen, probeer het eens uit en laat me weten wat je ervan vond!

DRINK SMAKELIJK!

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

3 Responses