banner2funnbar

FRUITELLA!!! Nee guys, helaas geen Fruitella’s  zonder vet, suiker en gluten  mét eiwitten. Wel een vet, suiker -en glutenvrij eiwitsnoepje! Dat klinkt toch te mooi om waar te zijn? Funnbar eiwitsnoepjes blijken het toch te beloven!

Afgelopen week deed ik mijn bestelling bij Body&Fitshop en kwam ik deze snoepjes tegen. De Funnbars van BPI sports zouden een nieuwe trend zijn en de manier om op een snelle en leuke manier je eiwitten binnen te krijgen. Ik ben altijd benieuwd naar nieuwe producten en besloot het te bestellen!

Per serving (= 1 reep = 10 snoepjes) bevatten de snoepjes 150 kcal waarvan 20 gram koolhydraten, 10 gram vezels en 15 gram eiwit. Gelukkig zijn ze los verpakt zodat we niet meteen de hele reep hoeven op te eten. Maar heb ik daadwerkelijk de behoefte om de hele reep op te eten nadat ik het eerste snoepje had geprobeerd?

Ik moet zeggen dat ik wat anders had verwacht aangezien het Fruitelle look-a-like gehalte natuurlijk best hoog is. Op de verpakking stond Tropical Berry en je hebt daarnaast ook nog de Choco & Caramel en de Orange Cream. Het smaakt inderdaad wel naar een tropische berry mix maar het is wat anders dan normale snoepjes maar hey wat wil je zonder die suikers en vetten.

”Wist je trouwens dat wij van suikers en vetten houden omdat deze voedingsstoffen vroeger, toen we nog jagers & verzamelaars waren, zeldzaam waren?”

De smaak is zoet en de structuur is ook wat apart maar het is zeker te doen. Een kwestie van wennen gok ik! Of ik dit dé nieuwe manier vind om je eiwitten op een leuke manier naar binnen te krijgen? Nee, daarvoor moet je er teveel eten naar mijn mening. Een reep weg eten voor 15 gram eiwit is leuk maar dan eet ik toch liever wat vlees of kip.

Benieuwd naar mijn review in cijfers? Lees dan hieronder mijn oordeel en stem zelf ook!

 

Wil jij deze zelf graag proberen? Wij geven een paar repen weg!
Laat in een comment hieronder achter waarom deze snoepjes jou wat lijken en je doet mee. Heb je daar geen geduld voor? Dan kun je ze hier meteen bestellen met €10 euro korting tot deze week!

Funnbar eiwitsnoepjes
Smaak6
Idee8
Prijs6
Verpakking7.5
6.9Overall Score
Reader Rating: (4 Votes)
8.1

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

7 Responses

 1. Nikki

  Oh wat tof!! Mijn zusje en ik zijn dol op snoepjes! Maar sinds we bezig zijn met onze “healthy lifestyle” eten we ze liever niet meer… Zo zonde, al die calorieën, vetten en suikers in één klein snoepje… Dit is de ideale oplossing! Wij zijn heel erg benieuwd en zouden ze met alle liefde willen uitproberen hihi

  Reply
 2. Cindy

  Zag de snoepjes inderdaad al staan op de site, ben er erg benieuwd naar! Heb mij weer aangemeld vorige week bij een nieuwe sportschool (was werkloos dus zat er even niet in ivm geld) maar ga nu dubbel zo hard voor mij doelen 🙂 Nog nooit zo gemotiveerd geweest als nu en daarbij lijkt het mij leuk die snoepjes erbij naast te proberen! Samen met een vriendin die ik overgehaald heb om samen krachttraining te gaan doen. 😀

  Reply
 3. Carmen Kloosterman

  Voor mij zouden deze snoepjes juist ideaal zijn! Ik neem elke dag al 3 eiwitshakes, 200 gram vlees en een halve bak kwark en kom nog steeds niet aan mijn eiwitdoel, deze snoepjes lijken me wel een lekkere (en verantwoorde) manier om mijn doelen te halen!

  Reply
 4. Alissa

  Aaaah ben heel erg benieuwd naar deze snoepjes! 🙂 Handig voor naar het sporten en om mee te nemen als lekker tussendoortje. Neemt iig wat minder ruimte in je tas dan al die 84736 bakjes die ik altijd mee heb, haha 🙂

  Reply
 5. Beppie

  Ik moet iedere dag minimaal 60 gram eiwitten innemen. Helaas lukt dat niet altijd. Deze snoepjes kunnen daar wel aan bijdragen! Dus …

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.