Ziet er uit als een feestje, toch? Zo smaakt het in ieder geval wel!protein waffles eiwit wafels proteïne
Wat is het eigenlijk? Het zijn eiwitwafels met een lekkere bosvruchten
smoothie eroverheen!

Wat hebben we nodig om 4 wafels te maken?

Voor smoothie gebruikte ik dit:

 • Fruit naar keuze, ik gebruikte 100 gram bosvruchten.
 • 50 ml low fat yoghurt.

Het is super makkelijk, kan eigenlijk niet makkelijk! Mix alle ingrediënten van de wafels samen en doe hetzelfde voor die van de smoothie. Pak je wafelijzer erbij en smeer hem in met wat kokosolie. Geen wafelijzer? Deze vind je voor nog geen 10 euro bij de hema of de blokker! Laat ze lekker gaar bakken en strooi de smoothie eroverheen.

In 5 minuten heb jij ditzelfde bord voor je staan, of dan is hij al op! 😉

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

One Response

 1. Dina The Foodexplorer

  Hi Jordi! Wat doen jouw site (en insta) het goed zeg! Respect voor je harde werk! Ik heb sinds een klein half jaartje ook een site, maar het schiet niet zo op met mijn hits. Dat vind ik zo jammer, want steek er heel veel tijd en moeite in. Zou jij me misschien kunnen helpen? Misschien vind je het leuk om een van mijn recepten te re-posten of iets dergelijks? Als je dat niet zo cool vindt, ben ik ook al heel blij met een paar goede tips.
  Ik zou het ontzettend op prijs stellen!

  Liefs, Dieneke

  PS. Sorry dat ik je hier benader, maar ik kan nergens een email adres vinden. Alvast bedankt!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.