mugcake

Mugcake.. Al eens van gehoord? Ik al wel, maar ik durfde het nooit te maken, het klonk zo ingewikkeld. Maar de dag voordat ik een maand naar Azië vertrok besloot ik het toch eens te proberen… had ik niet moeten doen. GOSH! Zo makkelijk, heerlijk en gezond! Dat heb ik dus een hele maand moeten missen. Het recept had ik door gespeeld naar mijn zusje en die heeft het iedere dag gegeten! Niet dat ik het slecht had qua eten in Azië hoor, totaal niet! 😉

Terug naar de mugcake, wat heb je nodig:
– 1 rijpe banaan
– 4 eetlepels havermout
– 1 ei
– kaneel
– wat je maar lekker vind

Prak een banaan in een schaaltje, en voeg hierbij het ei, de havermout en kaneel toe, flink mixen en roeren. Dit voor 2 minuutjes in de magnetron en VOILA, uw mugcake. Lekker om erbij toe te voegen: iets van zuivel, fruit, honing, rozijnen, noten, pure chocolade (smelt over de mugcake heen!), kokosrasp, enzovoort, enzovoort!

 

Bon apetit!

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!