Magere franse kwark, heerlijk? Wat mij betreft is zo’n bak lastig weg te krijgen en met het toevoegen van siroop maak je dit een stuk draaglijker. Maar hey, suikers en dus calories! Er moet toch een fix zijn? Een oplossing die net zo smaakt, maar dan zonder kcal…

Waarschijnlijk had je het niet zien aankomen maar wij hebben die oplossing, haha! We kwamen op de website van Bodylab.nl ”flavour drops” tegen en hoopten dat het was wat we dachten en dat delen we graag met jou.

What’s it?
Flavour Drops zijn zoals de naam al zegt druppeltjes die smaak afgeven. Zelf gebruik ik dit product om bijvoorbeeld door de magere Franse kwark te mengen wanneer je geen zin hebt om andere kwarkproducten te nuttigen die al voorzien zijn van een smaak. Daarnaast maakt het 2/3 liter water drinken per dag een stuk aangenamer!

Het voordeel van deze drops is dat het calorie-vrije aroma’s bevat en daarnaast ook nog eens geen echte suikers. Welke voedingswaarden het product bevat zien jullie in de volgende alinea. Een ander pluspunt is de pipet waarmee je makkelijk kunt doseren en een verpakking dus vrij lang meegaat.

 

What’s in it?
Ben jij benieuwd wat er allemaal in dit product is verwerkt? Alle ingrediënten van deze vier smaken kun je hier vinden. Zoals je misschien al wist bevat het product verder geen vetten, koolhydraten & eiwitten. Ideeal om je producten wat extra smaak te geven dus.

Wel is er gebruik gemaakt van de zoetstof sucralose, maar de ADI is vastgesteld op 15 mg/kg lichaamsgewicht per dag. Benieuwd hoeveel jij per dag mag? Hier kun je de zoetstofcheck doen en gezien het feit dat dit stofje 500 tot 600x zo zoet is als suiker heb je maar een mini-beetje nodig.

Smaak
De flavour drops zijn er in de smaken ”banana”, ”vanilla”, ”hazelnut” &  ”strawberry”. Allemaal lekker zoet, minimale verschillen qua ingrediënten en de smaken zijn lekker divers & smaken ook echt naar de deze smaken. Vooral de hazelnut is echt heerlijk, vooral omdat deze smaak anders is dan de andere smaken die je vaker tegenkomt!

ps: let bij het doseren goed op aangezien je echt maar weinig nodig hebt!

Prijs

Voor een flesje van 30ml betaal je nu slechts €3,49 in plaats van de gebruikelijke €3,99.  Bodylab adviseert om 3-5 druppels te gebruiken per dosering en 5 druppels staat gelijk aan 0,25ml. Op deze manier haal je uit een verpakking dus 120 doseringen wat gelijk staat aan zo’n 3 eurocent per dosering.

Ben jij benieuwd of wil je het product bij Bodylab bestellen?
Klik dan hier!

Flavour drops geven je saaie maaltijd smaak!
Smaak7.5
Variatie smaken7.5
Voedingswaarden9
Prijs9
Service8
8.2Overall Score
Reader Rating: (1 Vote)
9.7

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.