Een ”ballet inspired training to shape & tone” is wat Les Mills BARRE het beste omschrijft. Wij waren te gast bij het lanceringsevenement van BARRE bij Hotel Arena in Amsterdam en binnenkort kun jij deze workout bij een aantal vestigingen van Fitland verwelkomen. Nice!

Les Mills introduceert BARRE als de moderne versie van een klassieke balletles. Een krachtige workout van 30 minuten die zich voornamelijk op core, billen en bovenbenen concentreert. Op een elegante manier maak je gebruik van lichte plates en het lichaamsgewicht voor sterke spieren en een evenwichtig postuur. BARRE is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven, a beautiful burn.Ben je atletisch en bewust van je lichaam en geest? Houd je van regelmaat en wil je graag uitgedaagd worden? Dan is BARRE het programma voor jou. Een dans- of ballet achtergrond komt van pas, maar dit is zeker geen vereiste. Het programma is toegankelijk voor alle niveaus.

Wil jij binnenkort een les BARRE volgen? Dit kan binnenkort al bij Fitland Mill & Fitland Oss!

Meer informatie over Fitland & hun aanbod?
Klik hier!

 

 

 

SNEAKERS sale dames

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.