Vorig jaar ontstond er ”opeens” een nieuw groot fitnessevenement in Nederland; Fitfair. Na alle bombarie van de FIBO in Duitsland besloot de oprichter van het al mega succesvolle Dancefair dat de fitnessindustrie in Nederland ook een evenement kon gebruiken met een andere insteek. Zoals ze dit zelf mooi verwoorden is Fitfair het tweedaagse kennis -en netwerkevent voor sporters, professionals en ondernemers in de fitnessbranche. Door educatie, inspiratie en participatie is dit een andere fair dan traditionele fitness -en wellnessbeurzen.

Vorig jaar besloten wij een kijkje te nemen tijdens de eerste editie van Fitfair eén nam ikzelf ook nog een deel aan het programma door Fit Dutchies als businesscase te bespreken met alle ups & downs, tips & tricks. Een interessante eerste editie, met veel kennis, enthousiastelingen en vooral een levendige sfeer om je netwerk uit te breiden en van elkaar te leren.

Fitfair 2.0?

Na een succesvol eerste jaar met een hoop bezoekers bleken de organisatoren van Fitfair het nog groter te willen aanpakken. In de jaarsbeurs in Utrecht biedt Fitfair 10.000 vierkante meter aan inspiratie, netwerkplatform, innovatieve beursvloer en 14 conferentiezalen met meer dan 200 onderdelen. Geen verplichten en als bezoeker ben je volledig vrij om je eigen pad te bewandelen. Op de ”Gym Owner” area na hoef je je nergens voor in te schrijven. Nice!

Wat kan ik verwachten?

Net zoals vorig jaar heeft Fitfair alles uit de kast gehaald om de beste sprekers en inspirators bij elkaar te verzamelen. Zo zijn er presentaties bij te wonen, worden onderwerpen zoals de laatste trends op het gebied van digitalisering, marketing, social media en retentie besproken, is Tavi Castro weer present en kun je onder andere van AALO masterclasses voor instructeurs en personal trainers verwachten.

Kortom; Fitfair kwam in 2017 al hard en knalt daar met versie 2.0 sowieso overheen en daar wil jij bij zijn.

Zien we je daar?

Wij zijn aanwezig tijdens Fitfair en zien jullie graag daar. Wil jij nog tickets bestellen via //tinyurl.com/FITFAIRFITDUTCHIES? Gebruik dan code ”fitdutchies” om 10% korting te krijgen. Let op: kleine letters!

 

Meer informatie?

Check hier de website van Fitfair!

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.