Het is rond: Fit Dutchies SUMMER TOUR in augustus is coming en je kunt er maar beter klaar voor zijn. Het plan? In 3 weekenden door heel Nederland touren om workouts én workshops te geven.

Workouts, workshops én jou ontmoeten

In augustus gaan we, de Fit Dutchies + vrienden, heel Nederland af om volgers, bezoekers én fitties in het echt te ontmoeten. We willen laten zien waar de fitte en gezonde levensstijl om draait: plezier! Samen met het team van trainers, bloggers en influencers geven we bij verschillende Fitland locaties gave workouts en verschillende workshops.

mark fdst

De eerste keer offline

De Fit Dutchies Summer Tour is het eerste evenement dat we zelf organiseren. En dat pakken we groots aan. Wij willen jullie ontmoeten, knallers van workouts geven en laten deelnemen aan workshops van jullie favoriete bloggers. Ben jij benieuwd of we ook naar jou toe komen? Kijk dan voor de locaties en data op www.fitdutchiessummertour.nl

Powered by

In samenwerking met Fitland en Reebok gaan we o.a. naar Rotterdam, Leiden en Eindhoven, voor de rest moet je echt even hier kijken. Een mooi rondje door Nederland! Per locatie wordt er zowel een Fit Dutchies workout als een Fitland Workout gegeven, maar niet voordat je aan een of meerdere workshops hebt deelgenomen. Workshops voor en door Fit Dutchies, need I say more?

Stay tuned for more…

 

www.fitdutchiessummertour.nl

 

inger summer tour

 

 

About The Author

Mark Westhovens
Head of Training

Student Communicatie, blogger, health en fitness coach en dag in dag uit bezig om het beste uit mezelf en anderen te halen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.