De zomervakantie is voorbij, de studie begint weer, het werk roept weer en dus is de regelmaat weer terug…

Marit1

Regelmaat betekent voor mij dat het makkelijker is om gezond te eten en te sporten. Dit komt omdat mijn dag veel meer structuur en ingepland is dan in de vakantie. Daarnaast kun je je weer voorbereiden op de maaltijden en is het minder vaak spontaan of buiten de deur. Niet zomaar meer alcohol doordeweeks en gewoon in de ochtend of avond in de sportschool staan. Ja, regelmaat zorgt er voor mij echt voor dat ik me consequenter op m’n doelen focus.

Doelen… Ook weer iets nieuws. Het is niet meer fit voor de zomer, voor de bikini. Nee, het is fit voor altijd. Makkelijker gezegd dan gedaan, maar ook al hoef je je in de winter niet schaars gekleed te vertonen, fit zijn is juist in deze periode ook belangrijk. Ook in deze periode wordt er bij mij gesport en gezond gegeten.

Niet met pepernoten en chocolade op de bank, nee hoor, gewoon in de sportschool doorgaan.
Mijn doel is daarom ook me goed blijven voelen in dit lichaam, door te sporten en gezond te eten. En natuurlijk mag daar ook een pepernoot bij gegeten worden, maar ze zullen me gewoon vier keer per week in de sportschool blijven zien. Ook in de winter ga ik voor een fit lijf!

Heb jij moeite om weer back on track te komen na de zomervakantie?
Wat zijn jouw doelen voor de komende tijd?

 

 

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.