Heb jij affiniteit met sport, voeding, lifestyle en/of gezondheid? Vind jij het leuk om in een klein team te werken? Weet jij van aanpakken? Ben je stressbestendig maar kan je ook omgaan met chaos? Ben jij communicatief vaardig en hou je van schrijven? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Het afgelopen jaar is Fit Dutchies versterkt door een team drie stagiaires die alle drie uitblonken op een ander gebied. Fit Dutchies is namelijk breed georiënteerd en niet perse gefocust op één onderdeel. Je zult dan ook een breed takenpakket hebben met ruimte om jezelf te ontwikkelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het samenwerken met bekende externe partijen zoals Fitland, Bodylab, Body&Fitshop, Reebok, Adidas en Herbalife! Verder ben je bezig met het bedenken van nieuwe content voor de website, het verantwoordelijk zijn voor onze social media kanalen, het brainstormen over nieuwe samenwerkingen en/of het editen van foto’s en video’s.

Vette campagnes?

Ben jij niet vies van een uitdaging en schrikken grote campagnes jou niet af?  Wie weet werk jij dan, net als ons team van dit jaar, volgend jaar mee aan een campagne zoals onderstaande in samenwerking met Herbalife en Strong Viking. Voor deze campagne dachten we mee, regelden wij een team met influencers, verzorgden een hoop communicatie & maakten veel beeldmateriaal.

 

Are you in?

Dus, denk jij dat jij iets kan betekenen voor Fit Dutchies, op wat voor manier dan ook en zoek jij een HBO- stage voor schooljaar 2018/2019, laat ons dan nu weten waarom jij een aanwinst zou zijn voor het team!

 Stuur bij interesse een mailtje naar jordi@fitdutchies.nl met je CV en vermeld hierin de volgende informatie:

  1. Naam
  2. Opleiding
  3. Stageperiode
  4. Social media kanalen (optioneel)
  5. Reden waarom jij denkt een toevoeging te zijn voor FD?
  6. Wat je precies zou willen leren tijdens je stage?
  7. Naar wat voor opdrachten gaat je voorkeur uit?
  8. Optioneel: heb je ervaring met foto & videobewerking, InDesign, etc.

ps: Je hoeft geen social media grootheid te zijn maar affiniteit met online marketing is een pré.

Bij vragen kun je ook altijd mailen. We horen graag zo spoedig mogelijk van je!

 

Groetjes,
Team Fit Dutchies

 

About The Author

Cindy van Kraaij

Leave a Reply

Your email address will not be published.