Wij zijn constant bezig om onszelf te verbeteren, toch? Jezelf overtreffen kan op meerdere manieren en dat kan uiteen lopen van een snellere hardloopronde of een X aantal kilo afvallen tot jezelf leren accepteren zoals je bent. Denk jij hier wel eens over na? Overtref jij jezelf op dit moment eigenlijk weleens? Of zou je dat eigenlijk, met een duwtje in de juiste richting, vaker kunnen doen?

I say yes! Ik denk dat ik mezelf op meerdere vlakken zou kunnen overtreffen en daar ga ik samen met Lindahls aan werken. Zoals je wellicht weet, ben ik absoluut geen ochtendmens. Je kunt me gerust aanspreken op een vroeg tijdstip, maar erg productief zal ik dan niet zijn, haha! Vroeg sporten? No, liever niet hoor!

Samen met Lindahls Kvarg ga ik de challenge ”overtref jezelf” aan om mezelf eindelijk weer eens écht te overtreffen. Wat betekent dit dan in de praktijk? Ik zal een aantal dagen écht vroeg uit de veren moeten om onder begeleiding van een trainer van The Bootcamp Club mezelf te overtreffen; lees vroeg sporten. Maar hey, eyes on the prize!

Lindahls Kvarg 
Wellicht heb je het al gehoord of zelfs al geproefd want ook wij hebben er al goede dingen over gehoord! Sinds een tijdje kun je in de schappen ”Lindahls Kvarg” vinden, wat vanuit het Zweeds vertaald ”Lindahls Kwark” betekent en Lindahls daarbij de familienaam is.

Lindahls Kvarg Framboossmaak

Lindahls Kvarg is op dit moment de meest verkochte kwark in Zweden en ze timmeren ook hard aan de weg in Nederland. Dat Kvarg uniek en erg lekker is willen we graag met jullie delen. Er zal binnenkort nog een volledige productreview volgen, maar onderstaande voordelen wilden we jullie in ieder geval niet onthouden!

  • Rijk aan proteïne
  • Vetarm
  • Zonder toegevoegde suikers
  • Smaak is echt lekker 
  • Ideale snack als herstel

Lindahls Kvarg Vanillesmaak

Workout
Binnenkort zullen wij je dus meer vertellen over deze producten en laten we je zien hoe Yvonne en ik onszelf zullen overtreffen tijdens een pittige workout. Ook tijdens mijn challenge zal ik jullie natuurlijk meenemen en op hoogte houden. Hierbij zal ik uiteraard mijn ”ochtendleed” met jullie delen, haha! Daarnaast hoop ik natuurlijk dat ik jullie ook kan inspireren om er weer tegenaan te knallen!

Ben jij ook klaar om jezelf te overtreffen?

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.