Ladies & gents… we hebben wat tofs in het vooruitzicht! Samen met een team met alleen maar leuke en inspirerende mensen zullen we niet back to basic gaan. We laten de gym dus even achter ons…

Wat gaan we dan wel doen? ”Extraordinary sports” worden steeds populairder en daarbij kun je aan sporten denken van jumping fitness tot freerunnen & van obstacle runs tot nóg minder voor de hand liggende workouts.

Samen met een team bestaande uit Carolina (Foodie-ness), David (Urban Runners),Lotte van Fitgirlcode en Herbalife coaches zullen wij de uitdaging uitgaan en deelnemen aan diverse authentieke en/of bijzondere workouts. Tijdens deze workouts zullen wij jullie hier alles over vertellen en een aantal van de Herbalife24-lijn producten laten zien. Natuurlijk laten we het dan ook niet na om onze ongezouten mening te geven én deze met jullie te delen.

Herbalife
Deze samenwerking gaan wij aan met Herbalife en daar heb je ongetwijfeld al meer over gehoord. Waar je vroeger nog wel eens wat hoorde over alleen maar maaltijdvervangende shakes, richt Herbalife zich tegenwoordig op onder andere de ondersteuning van sporters met hun Herbalife 24 lijn. Zij stellen zich ondersteunend op om een positieve bijdrage te leveren aan de gezonde en actieve levensstijl van jou en mij. Daar worden wij blij van!

De producten van Herbalife zijn niet aan te schaffen in de winkel, maar kun je krijgen bij een Herbalife coach. Samen met deze coach bespreek je dan ook welk lichamelijk doel je wil bereiken en aan de hand daarvan wordt er een persoonlijk plan voor je opgesteld – inclusief Herbalife producten om dit doel te bereiken.

We are ready!
Wij zijn klaar voor de challenge die wij met onszelf, maar ook met het Herbalife team aangaan. Ben jij benieuwd op welke plekken wij welke extraordinary sport zullen beoefenen? Stay tuned want we zullen jullie online natuurlijk op de hoogte houden van ons avontuur én je kunt een plekje winnen in één van de workouts!

 

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.