Het was weer een druk weekje voor onze bloggers! Zo is de helft op vakantie, of gaat een weekendje weg, en is de andere helft aan het genieten van lekker eten in combinatie met trainen. Benieuwd naar onze week? Komt ‘ie!

Esmee
Ik heb een echte verjaardagsweek achter de rug! Afgelopen dinsdag vierde ik mijn twintigste verjaardag, en at daarbij een hoop lekkere dingen. Van worteltaart tot wentelteefjes en van pannenkoeken tot champagne. Heerlijk! Helaas kan ik mijn verjaardag nooit tegelijk vieren met m’n hele familie, wat er voor zorgt dat vaak mijn hele week volgepland staat met etentjes en bezoekjes. Oh, en cadeautjes 😉 Yessssssss

IMG_1940

Jordi
Afgelopen was ik aanwezig bij de Tour de France in Parijs en mocht ik meerijden in de karavaan! Wat een evenement en wat een ervaring zeg!

IMG_2676

Mike
Deze week heb ik voor mij toch wel een kleine mijlpaal behaald, 1000 volgers op instagram! Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat het zou gebeuren, uiteindelijk misschien wel, maar niet zo snel al. Het geeft mij echt motivatie dat ik weet dat ik mensen inspireer en motiveer met mij posts. Laten we lekker zo door gaan!

Mike1
Christina
De tweede week van onze reis door Azië zit er al weer op. Afgelopen week hebben we door het zuiden van Cambodja gereisd. Wat een geweldig land is het.. Vive les vacances!

Christina1

Maartje
Na een weekje werken lekker een weekendje weg, dit was zeker mijn hoogtepunt deze week! Ondanks dat we zaterdag bijna weggewaaid zijn in Scheveningen(code rood) was het echt een top weekendje. Zeg nou zelf, met ontbijtjes als deze is niks mis toch?;) Weer helemaal opgeladen voor een nieuwe week, lets goo!

Maartje1

Debra
Na een week Berlijn had ik zoveel zin om pannenkoeken te bakken dat ik ze niet alleen als ontbijt at, maar ook als avondeten. Na een paar dagen was het alweer tijd voor het volgende feestje voor mijn verjaardag en die van mijn vriend. Dus veel tijd om bij te komen had ik niet. En nu heb ik vier dagen om me weer voor te bereiden op een heel weekend Solar festival. Veel feestjes dus waar ook wat ongezonde dingen bij horen. Het is leuk om gezond te leven, maar af en toe genieten vind ik heel erg belangrijk!

Debra1

Ashley
Ik heb genoten van een heerlijk weekje vakantie..Genoten van het zonnetje op het strand, shoppen, lekker eten, wijntjes en gezelligheid.. Gister afgesloten met een 5 km loopje! Nu weer Back to Basic.. Vroeg opstaan, werken, sporten en normaal eten.. Fijne week allemaal!

Ashley1

Tirza
Yesss hallo vanuit Londen lieve fit dutchies! Even een paar daagjes weg met m’n gekke lover en daar hoort natuurlijk heerlijk eten bij! Jammer dat het weer een beetje tegen zit en vanavond moeten we ook weer naar huis, maarrrrr ik heb ook weer zin om er weer lekker en gezond tegenaan te gaan!

Tirza1

Marit
Sinds een week weer terug in ons kikkerlandje na een veel te korte vakantie in Italië met m’n vriend. Maandagochtend direct de sportschool ingedoken, wat motivatie gaf voor de rest van de week. Weer m’n eigen keuken en receptjes bedacht. Ach, thuis zijn heeft ook zo z’n charme.

Marit1

Elise
Vrijdag was het 21 dinner van mijn lieve vriendinnetje. Dag gezonde levensstijl, hallo heerlijk eten! Het is echt niet erg of zo nu en dan te zondigen, dit zorgt voor balans.

Elise1

Suzanne
Hard work pays off! Afgelopen zaterdag was een dag om nooit te vergeten. Al het harde werken van het afgelopen jaar werd beloond en stond ik model voor een vernieuwde workout app. Een echte foto en video shoot! Wat een waanzinnige ervaring, ik vond het zo leuk dat… Stay tuned!

Suus1

 

 

 

About The Author

Esmee Trouw
Blogger

Fitness en gymnastics junkie, food lover, running en yoga newbie.

One Response

  1. Naomi

    Hele fijne vakantie iedereen! Mooi om te zien hoe jullie benadrukken dat lekker eten ook meegenomen kan worden in gezond leven. BALANS is het sleutelwoord.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.