We kunnen wel zeggen dat de zomervakantie nu echt begonnen is. Diploma uitreikingen zijn geweest en we hebben al een paar echte zomerse dagen gehad. Sommigen van ons zochten de zon op in het buitenland en de andere genoten dubbel en dwars van de zonnige dagen hier in Nederland. Want tja, de zomerse dagen hier worden altijd afgewisseld met wat mindere dagen. Tirza heeft haar diploma nu ook echt beginnen en bijt deze week het spits af in onze weekupdate:

Tirza (@foodzbytirza)

Jaaa afgelopen dinsdag heb ik mijn diploma in ontvangst mogen nemen! Hartstikke fijn maar wat nóg leuker was de taart erna, lekker uiteten geweest en als afsluiter een mega toetje gegeten. Ook heb ik deze week een ontbijt date gehad met de lieve Yvonne (@fitfoodhealthyvonne) en Iris (@fitmetiris)! Super gezellig en altijd leuk als je de oren van elkaars hoofd kunt kletsen. Sorry dat ik dus niet maar één foto kon kiezen haha!

tirza

Mike (@mikesfitlog)

Deze weekupdate wil ik weiden aan genieten. Waarom genieten? Mensen het is zomer. Dat betekend vakanties, terrasjes, barbecue’s, etentjes, ijs en ga zo maar door. Omdat wij als fitties altijd letten op wat we eten, moeten we dat soms ook kunnen laten. Dus eet die patatjes lekker als je er zin in hebt, geniet van dat ijsje en zeg niet een BBQ af omdat het niet in je macro’s past. De afgelopen weken heb ik het ook gemerkt. Er zijn heel wat minder voedzame en vette maaltijden in mijn mond verdwenen, maar mijn lichaam trok zich hier echt weinig van aan. Het lijkt er zelfs op dat er meer definitie is gekomen. Maar hoe kan dat? Ik eet gewoon wat ik wil, maar compenseer wel. Als ik wist dat ik die dag een BBQ had of uit eten ging dat schrapte ik bij een andere maaltijd de koolhydratenbron zodat ik lager uit kom in mijn calorieën. Een simpel kunstje maar het werkt wel! En vergeet niet veel water te drinken, tegenwoordig drink in 3-4 liter op een dag. Dus mensen geniet, het is mooi weer en voor sommigen ook nog vakantie.

MikeJill
(@jill_fitfoodandfashion)

Afgelopen week was het niet veel meer dan werken, sporten, slapen en opnieuw. De week gelukkig wel heerlijke kunnen afsluiten met een dagje Amsterdam samen met mijn vriend. Even het gezonde voedsel aan de kant en lekker genieten van eten, het zonnetje en wat shoppen in de Kalverstraat!

jill


Elise
(@elifood)

Het sporten ligt even op een laag pitje. Scriptie heeft zo zijn prioriteit en met dit mooie weer vind ik mijn relax momentjes op het strand. Ik zeg niet dat ik de sportschool verbannen heb, ben er nog 3 à 4 keer per week te vinden (voor mijn doen flink geminderd). Was toch weer fijn zo’n ‘rugdag’ van de week.

elise
Debra
(@debshealthylife)

Woensdag vertrok ik voor 6 dagen naar mijn vader in Berlijn. Ook daar let ik nog steeds op mijn eten en sport ik elke dag als het kan. Daarnaast is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning en lekkers. Ik at veel ijsjes, ging shoppen in het centrum en lag aan het zwembad in de tuin. Als ik terug ben is het al bijna tijd voor drie dagen Solar, dus echt tijd om bij te komen heb ik niet! Wel lekker natuurlijk.

debra


Christina
(@christinajanssen)

Heerlijk genieten van al het lekkers in Thailand. Dit keer een groene curry met gestoomde rijst als lunch op het eiland Koh Chang.

christina

Suzanne (@fitgirlsuus)

De afgelopen week besefte ik mij dat er al weer 26 weken voorbij zijn waarin ik mijn workout routine om heb gegooid en de Bikini Body Guid van Kayla heb gevolgd. Ik ben nog nooit zo fit, sterk en zelfverzekerd over mijzelf geweest als op dit moment. Ik ben inmiddels met de tweede Bikini Body Guide bezig en vind het helemaal geweldig omdat er eindelijk een beetje serieus weight lifting aan te pas komt! Jup, ik ben toch wel trots op wat ik de afgelopen 26 weken heb bereikt!

Suzanne

Ashley (@ashleywillems)

Lekker wat vrije dagen opgenomen, dat zorgt toch voor een beetje vakantiegevoel.. Gewoon even genieten van wijntjes, strand, relaxen en home made sushi! Fijne week allemaal!

ashley


Maartje
(@mardyy_)

Afgelopen week vond ik ze dan ein-de-lijk in mijn maat, de witte Nike Air Max Thea’s. Mijn week kon dus niet beter beginnen toen ik ze op maandag bestelde, en niet beter eindigen toen ik ze zaterdag binnen kreeg. I’m in loveee Lachebekje met hartvormige ogen

maartje

Yvonne (@fitfoodhealthyvonne)

Afgelopen week had ik eindelijk echt een vakantie gevoel! Veel leuke dingen gedaan en genoten van het lekkere weer. Zo heb ik donderdag lekker gewinkeld. Kijk goed, want jullie zullen het niet vaak zien.. Yvonne in der ‘normale’ kleren. Daarna de dag goed afgesloten met een rondje sushi! Bommetje vol naar huis, maar ik heb genoten!

yvonne

Jordi (@jordisloots)

Ik was even vier dagen op bezoek bij mijn ouders in Spanje. Even niet werken maar gewoon lekker op het strand chillen, beach voetballen en in de zee dobberen. Heerlijk! Ook het hardlopen weer eens opgepakt sinds de halve marathon van Eindhoven. Moet zeggen dat dit uitzicht een stuk beter is! Lachebekje met hartvormige ogen

jordi(@fitdutchies)

Leuke quote om er ook deze week weer volle bak tegenaan te gaan!

quoteweekupdate

 

Hoe was jouw week? Nog leuke dingen op de planning voor deze week?

About The Author

Jill Nijhof
Blogger

21 jaar oud en gek op fashion, sport en voeding. Ik geef je een kijkje in mijn fitjourney en schrijf daarnaast fashion artikelen vol leuke outfit tips

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.