Weer een week die voorbij is gevlogen! In alweer de 4e update lees je weer van de meerderheid van #teamfitdutchies wat ze hebben uitgespookt! 

jordi

Jordi @jordisloots

Mijn ouders waren 25 jaar getrouwd en we dus gingen we lekker een dagje naar zee! Het weer was prima in Scheveningen alleen je zou zo wegwaaien haha! ‘s Avonds gegeten bij ”Catch by Simonis” en wauw.. wat is dat een heerlijk restaurant zeg!

 

debra taart

Debra @debshealthylife

Deze week werd ik maar liefst 21 jaartjes oud. Dat moest natuurlijk goed gevierd worden met veel eten! Ik maakte een lekkere (ongezonde) monchoutaart waarvan ik een groot stuk nam. In de avond ging ik samen met mijn familie uiteten en nam ik als dessert nog een stuk peanutbutter chocolate cake. Je kon me aan het einde van de avond weg rollen. Wel een hele geslaagde dag gehad. En nu gaan we weer lekker door met goed eten want de vakantie komt steeds dichterbij..

ashley rennen

Ashley @ashleywillems

Vandaag nog precies 2 weken tot m’n eerste 5 km loop! Pas 3 weken bezig met hardlopen.. Nooit gedacht dat ik het ook echt leuk zou gaan vinden! Nog 2 weken om aan een mooie tijd te werken! Fijne week allemaal!

eli

Elise @elifood

Wat was het heerlijk weer deze week, the summer is coming! Daar moest op gedronken worden, plus dat het mijn laatste vrijdagmiddag borrel bij XITE was.. Vandaag is mijn allerlaatste stagedag en dan zit mijn halfjaar erop. #timeflies

maartje

Maartje @mardyy_

Afgelopen ben ik begonnen met mijn nieuwe baantje, caissière bij de Jumbo. Hallooo Jumbo! Dit ga ik nu naast mijn thuisstudie sportvoeding doen. Daarnaast bereikte ik afgelopen week de 5000 volgers op instagram, reden genoeg dus voor dit heerlijke taartje!

vera

Vera @veralenssinck

Deze week had ik zin om weer eens flink te gaan fotograferen. Deze heerlijke HelloFresh pasta kon dan ook niet overgeslagen worden

jill

Jill @jill_fitfoodandfashion

Na weken bikkelen was het donderdag dan eindelijk zover. In de auto vol met spullen richting school voor de eindpresentatie van de minor die ik afgelopen half jaar heb gevolgd. De minor gehaald met een 7.5! Dit moest natuurlijk meteen gevierd worden met een etentje. Heerlijk zo vroeg zomervakantie hebben 🙂 Voor diegene die nog even moeten bikkelen de komende weken; succes, jullie kunnen het!

 

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.