Er is weer een week voorbij gevlogen en ook onze Fit Dutchies hebben weer van alles beleefd. Daarom staat er ook vandaag weer een nieuwe update voor jullie klaar!

glamourhealthchallenge4Suzanne (@FitGirlSuus):

Ik als echte Bikini Body Guide fan kon afgelopen zaterdag mijn geluk niet op. Ik stond oog in oog met de vrouw die mijn leven heeft veranderd. Mijn grootste inspiratie van dit moment. (Mede) Door de guides van Kayla Itsines ben ik zowel lichamelijk als mentaal zo ver gekomen als dat ik nu ben. Het was dan ook een enorme eer om haar te mogen ontmoeten. Ze is echt super lief en door haar ben ik super gemotiveerd om een goede personal trainer te worden. “Every morning you have two choices; continue to sleep with your dreams, or wake up and chase them.”

fotoYvonne (@fitfoodhealthyvonne)

Deze week was het eindelijk weer heerlijk zonnig! Niet alleen goed voor de vitamine D, maar ook voor mijn humeur.. Wat word ik vrolijk van die zonnestraaltjes. Zonde om binnen te zitten, dus ook mijn workout verplaatste ik naar buiten. Heerlijk om even goed te zweten en calorietjes te verbranden. Die warmte zorgt toch voor een extra goed gevoel achteraf. Ik raad het je zeker eens aan! Ik heb een paar mooie workout filmpjes gemaakt dus hou voor inspiratie mijn instagram deze week in de gaten. Tot volgende week! X

imageJuliet (@dutchyhealth):

Als verjaardagsverrassing maakte ik een lunch voor mijn huisgenootje!

image1Debra (@debshealthylife):

Ik heb afgelopen week mijn stage afgerond en ging daarom lekker een weekje relaxen. De zon scheen volop en daar heb ik dan ook zeker gebruik van gemaakt! Lekker een paar dagen in de zon gelegen met een goed boek. Daarnaast ben ik begonnen met het verminderen van calorieën en mijn workouts te verhogen. Zo kan ik hopelijk straks die buikspieren zien!  

image1Mike (@mikesfitlog):

Mijn week begon met een reis, voor de ME-opleiding, naar Ossendrecht. Ossendrecht is vanaf Den Helder precies de andere kant van Nederland, 2 uur en 45 minuten reizen! In mijn tas supplementen en heel veel eten. Ik had een mealprep voor 5 dagen (maaltijd 3&4) wat inhield dat ik 10 bakken aan eten mee had. Daarnaast nog noten, rijstwafels, avocado, pindapasta, beef jerky, flavorking kruiden en ga zo maar door. Voor het avondeten en ontbijt ben ik afhankelijk van wat er geserveerd wordt en dat valt me alles mee! Meestal kan ik elke dag wel een goede maaltijd samenstellen van dat wat beschikbaar is. Nu zit ik er weer, week 2 van de 4. Al mijn eten is weer mee want we moeten op het juiste spoor blijven! En wat ook leuk is, ze verkopen hier in de omgeving (bij de boer) verse witte asperges, zoooo lekker! Binnenkort post ik hiervan een recept op mn insta. Fijne week allemaal.

image11Tirza (@foodzbytirza)

Lieve fitdutchies! Mijn hoogtepunt van de week was mijn weekend aangezien ik zaterdag met mijn beste vriendinnen naar Amsterdam Open Air ben geweest. WAT EEN FEESTJE was dat zeg! Heerlijk weer, leuke vibe, onbeschaamd cheaten (patatjes, snoepjes, een crèpe met nutella en dat dan weer wel… een fruitsalade haha), lekkere muziek en good company! Helaas vanaf morgen weer back to real life en overal weer om stressen (whaaaaaa) XXX

IMG_5929Esmee (@esmeetrouw):

Afgelopen week is weer voorbij gevlogen! Na het afronden van m’n stage had ik een heerlijk rustig weekje, wat betekende dat ik elke dag kon trainen. Fijn! Ook deed ik in het weekend twee super leuke opdrachten in Rotterdam en Amsterdam. Naast het werk in mijn eigen online marketing bedrijf word ik namelijk ook vaak ingezet als hostess/model!

IMG_20150606_122051

Vera (@veralenssinck):

Op sport gebied komen er weer drukke maanden aan, dus dat betekent dat ik weer flink aan de bak mag. Maandag bracht ik mijn dag door op het hoofdkantoor van Adidas om een training te volgen. 

Schermafbeelding 2015-06-07 om 12.31.03

Elise (@elifood):

Eindelijk was het zover. Na weken van voorbereiding was afgelopen donderdag het grote openingsfeest van XITE. We zijn overgegaan in een nieuw pand, dus daar hoort een feestje bij. Van Burgerbar tot Bacardibar, alles hadden we geregeld! Het was een zeer geslaagd feestje en we zijn tot in de late uurtjes doorgegaan (de volgende dag was iedereen behoorlijk brak op kantoor :)). 

Teni van fitbeauty.nl

Jordi (@jordisloots)

Afgelopen zondag sprak ik met Teni van Fitbeauty.nl af in Amsterdam om weer eens bij te kletsen. Alleen kletsen? Nee, natuurlijk moesten we wat leuks bedenken om samen te gaan doen. Wat dat is? Dat houden we nog even voor ons maar we hebben er in ieder geval al hard om gelachen!

Op naar de volgende week update van onze Fit Dutchies! Meer over ons te weten komen of op de hoogte blijven van onze avonturen? Volg ons ook op Instagram! 

kayla

Benieuwd wat dit is? Suus schreef deze blog!

About The Author

Suzanne Luijckx

Instagram junkie die hard werkt aan haar bikini body!

Leave a Reply

Your email address will not be published.