Het is weer maandag en dat betekent – voor de 10e week alweer – een update over wat wij zoal hebben beleefd deze week! Voor de meeste van ons zit de vakantie er alweer op, maar nog niet voor iedereen… Hier komt ie!

Maartje

Wat ik heb gedaan deze week? Eigenlijk echt helemaal niks boeiends. Eten, slapen, werken, sporten, studie… Wel lekker druk weekje dus. Achja ik ben ook maar een mens he, het kan helaas niet altijd feest zijn. Wat trouwens wel een plus puntje was deze week is mijn weeg momentje in de sportschool, ik ben op de goede weg☺️💪

Maartje weekupdate

 

Elise

I did it!! Geslaagd voor mijn HBO diploma. Wat een heerlijk gevoel. Ik kan aan de slag als Event Manager, sooo ‘Let’s make a party!’

Elise weekupdate

 

Debra

Deze week was ik aan het genieten op Kos in Griekenland. De hele week lekker op het strand gelegen, cocktails gedronken en heerlijk gegeten. Afgelopen zaterdag kwam ik weer thuis. De komende tijd ga ik afstuderen. Een spannende tijd dus! Deze vakantie gaf weer even de energie om te gaan knallen!

Debra weekupdate

 

Suzanne

ATTENTION! fitgirlsuus goes sue.fit !! Ik besloot mijn Instagram naam te veranderen omdat ik sinds twee weken zelfstandig ondernemer ben onder deze naam. Hoe gaaf is dat! Ik ben lifestyle coach en personal trainer in spé maar ook al sportmasseur en blogger. Binnenkort launch ik mijn nieuwe eigen site! Mijn Instagram kreeg alvast een update en je kunt mij er nu vinden onder sue.fit ! P.s. Deze geweldige sportsbra is van Stronger Sweden waar ik vorige week maandag was nadat ik de fashion show van Bjørn Borg had bezocht!

Suzanne weekupdate

 

Yvonne

Mijn vader werd afgelopen zaterdag 50 jaar, dus tijd voor een feestje! Prosecco en heel veel lekker eten stond dus op het menu. Maar liefst 7 gangen kwamen via een walking diner voorbij.. Ik heb genoten elk hapje! Een geslaagde avond met veel gezelligheid. Zondag werd voor mij dus weer macros tellen en knallen in de sportschool. Op deze manier heb ik geen spijt. Op naar volgende week👍

Yvonne weekupdate

 

Jordi

Afgelopen week was ik even model voor @menatworkonline! Okay, ik zal eerlijk zijn: ik beheer daar de social media 😉

Jordi weekupdate

 

Mike

Dit was een week die goed begon tot maandagavond… Ik de ochtend was ik nog gaan hardlopen, daarna kreeg ik visite en in de avond was ik spontaan gaan wakeboarden in plaats van mijn benen te trainen. Na 15 minuten op het water wilde ik een airtrick inzetten, wat goed lukte alleen bij het landen hapte mijn board water en viel ik voorover waardoor mijn kuitbeen brak ter hoogte van mijn enkel. Balen! Komende weken geen legday voor mij dus.  Everyday is upper body day vanaf nu.

Mike weekupdate

 

Ashley

De week begonnen met een lekker rondje van 25 km op de skates! Ook m’n 28e verjaardag gevierd en heel veel taart gegeten!😃 Was dus weer een prima weekje! Op naar de volgende!

Ashley weekupdate

 

Esmee

Ik ben een weekje van de Portugese zon genieten!

Esmee weekupdate

 

 

Tirza

Ik had eigenlijk een mega saaie week aangezien ik iedere dag moest werken dus een foto in mijn Albert Heijn pakkie leek me niet zo denderend. Gelukkig heb ik natuurlijk wel lekker gegeten (indofooood) deze week (daar zorg ik namelijk wel voor), was mijn broer jarig en was ik afgelopen vrijdag Fitgirl Friday op Manify.nl (zie foto)! Op zich best leuk dus allemaal. De komende weken weer lekker knallen achter de servicebalie, vervelende klanten te woord staan en centjes verdienen!

Tirza weekupdate

 

 

 

About The Author

Tirza Winters

Diëtist en voedingsdeskundige, een echte foodie met veel passie om anderen ervan te overtuigen dat een gezonde leefstijl leuk, lekker en gemakkelijk is!

Leave a Reply

Your email address will not be published.