We hebben weer een leuk, nieuw item voor jullie om te lezen! Vanaf vandaag zal er aan elk begin van een nieuwe week een Fit Dutchie Update op de website staan, waarin de Fit Dutchies in ons team in één foto hun afgelopen week beschrijven of hun hoogtepunt van de week laten zien.

Tirza

Tirza1

Een leuke en zenuwachtige selfie omdat ik moest solliciteren voor mijn eerste fulltime job voor na mijn opleiding! Ik dronk daarvoor een lekkere oppepper (caramel macchiato oeh la la) maar moest daarna wel drie keer naar de wc en scheet alle kleuren van de regenboog. Aaaah de afgelopen week stond bij mij dus vooral in het teken van hard werken. Het afstuderen zit er bijna op dus veel gezonde spanning en stress.

 

Debra

Debra1

Deze week was het weer tijd voor croptops met het lekkere weer! De afgelopen weken weer wat extra op mijn voeding gelet en meer buikspieroefeningen gedaan! Croptop ready!

 

Vera

Vera1Ik heb deze week mijn verstandskiezen weg laten snijden en heb dus een rustig weekje. En wat doe je dan als je de hele week niet veel te doen hebt? Juist ja! Online shoppen. Deze schoenen waren het resultaat.

 

 

Yvonne

Yvonne

Ik at afgelopen week bij Burgerz de lekkerste burger ooit! Gemaakt van kikkerweten en spinazie met daarbij zoete aardappelfrietjes en een heerlijk wit wijntje. Een echte aanrader als je nog een beetje gezond wilt doen. Voor mij is zo’n maaltijd een uitzondering, dus ik heb er dubbel en dwars van genoten!

 

Ashley

Ashley1

Waar ik nog nooit was geweest en waar ik vaker heen ga: De rollende keukens! Afgelopen zondag in Amsterdam.. Wat een gezelligheid en wat een keus aan allerlei lekkers!!! Echt een aanrader om de volgende keer ook eens heen te gaan!

 

 

Christel

Chris1

LETS DO THIS! Op vrijdag gooide ik er weer eens een Flashback Friday in. Dit met name omdat ik even terugkeek naar mijn ‘fitness journey’ van de afgelopen jaren. Het is de sleutel om altijd maar door te blijven gaan en consequent te blijven. Deze foto liet mij er even aan herinneren hoe ver ik al voor mezelf gekomen ben.

 

Mike

IMG_6860

Deze week was de week dat ik aan de slag mocht voor Fitdutchies.nl. Heel tof en ik heb er mega veel zin in! Bloggen is wel nieuw voor me maar ik zal mijn best doen om stukjes te schrijven die leuk en makkelijk te lezen zijn. Ook is het een leuke boost voor mijn motivatie, altijd leuk om binnen een groep met mensen te komen die allemaal ‘het zelfde’ denken als jij doet. Echt, het is een groep toppers! Ik heb mijzelf maar gelijk in een FD shirt gestoken, maatje XL voor dames… maar het zit prima! Ik kijk alleen wat minder blij maar van binnen lach ik 😉 Fijne week allemaal!

 

 

Suzanne

suus1

Grmpf, wat een week! Een week waarin niet alles liep zoals het zou moeten of misschien moet ik zeggen het liep niet zoals ik het gepland had. Een week waarin mijn prioriteiten opeens totaal ergens anders lagen, geplande workouts rustdagen werden en ik nog nooit zo’n diepe suikerdip heb gehad omdat ik simpelweg geen betere keuze had. Het ritje Groningen – Rotterdam sla ik de komende tijd even over, dit stuk heb ik de afgelopen week iets te vaak gereden. Je hebt nou eenmaal helaas niet alles in de hand. Daarom moeten we genieten van de kleine dingen in het leven. Deze week pakken we de draad weer gewoon op.

 

 

Esmee

esmee1

Wat een week! Na de We Run Amsterdam bleek ik een lastige blessure aan m’n voet (middenvoetsbeentjes en enkele spieren) te hebben, die niet zomaar te verhelpen is. Even niet rennen dus! Ik pakte weer eens de gewichten op, wat betekende dat ik na langer dan een half jaar weer ben gaan fitnessen. Back on track! Verder ben ik enorm aan het cutten, wat hartstikke lekker gaat. Ik hou je op de hoogte via Instagram of Snapchat  (esmeetrouw)!

 

Jordi

sushi

Dit was de week waarin ik mijn vetpercentage weer ging opmeten en uit kwam op 12,4%. Work to do! Om te zakken tot een procentje of 9 moet ik dus nog eventjes diep gaan en goed op mijn voeding letten. Keurig gegeten heel de week en uiteindelijk afgesloten met een BBQ sessie op zondag én een avondje sushi op de zondag gooide helaas roet in het eten. Hoeveel weken tot de zomer? 4… oops.

 

About The Author

Esmee Trouw
Blogger

Fitness en gymnastics junkie, food lover, running en yoga newbie.

One Response

  1. Marvin

    Leuke toevoeging! Altijd interessant om te lezen waar iedereen mee bezig is en hoe het gaat 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.