Het kan bijna niet aan je aandacht zijn ontsnapt maar het tweede weekend van juni staat er wat heel tofs te gebeuren in de Jaarbeurs in Utrecht. De eerste editie van de Fitfair staat voor de deur en deze beurs is écht anders dan anders en daar zijn wij bij!

Wat is Fitfair dan?
Op 10 en 11 juni zal de jaarbeurs worden omgetoverd tot een toneel waar kennisdeling & inspiratie centraal staat. Dus niet gezien en gezien worden zoals je op veel beurzen ziet in deze branche, maar elkaar samen inspireren om verder te komen als persoon of als bedrijf. Samen sta je sterk toch?

 

Fitfair zegt hier zelf het volgende over;

”Tijdens Fitfair vind je twee dagen lang alles onder één dak met als doel de fitness- en sport branche te innoveren en de fanatieke en professionele sporter te inspireren. Op een oppervlakte van 10.000 vierkante meter biedt Fitfair een hoogwaardig netwerk platform, een innovatieve beursvloer en 14 oogverblindende conferentiezalen met meer dan 200 programmaonderdelen. De bezoeker kan hier vrij doorheen navigeren. Inschrijven voor een programma onderdeel is niet nodig, behalve in de ‘Gym Owner’ area. Deze stoelen zijn gereserveerd voor sportschoolhouders.”

Wat kun jij van ons verwachten?
Op 10 juni zal ik als oprichter van Fit Dutchies in de DAY1-area worden geïnterviewd door JayJay Boske over het ontstaan van Fit Dutchies en wat daar allemaal bij komt kijken. Een kijkje in de keuken van ons mooie platform en daarbij kunnen jullie natuurlijk ook vragen stellen vanuit de zaal. Het zou super tof zijn om jullie daar te ontmoeten en mijn kennis met jullie te kunnen delen. Verder loop ik daar het hele weekend rond en kan ik niet wachten om jullie te ontmoeten.

Who else?
Naast mij zijn er nog veel meer mensen die veel meer invloed uitoefenen op de mooie branche waarin wij actief zijn. Andere namen die je in het programma kunt vinden zijn onder anderen Nochtlii, Tavi Castro, Dogan Tekin, Guy Droog, Chi L. Chiu, Student Aesthetics en een aantal andere Fit Dutchies!

As excited as we are?
Zijn jullie net zo enthousiast geworden als wij? Check dan snel hier de website van dit toffe evenement en bekijk voor wat voor bizar lage prijs je zo’n groot aanbod toffe sprekers & atleten je op één event kunt ontmoeten.

More info & Tickets? Hier!

 

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.