Nieuwtje!
Ja guys, dit is nieuw! Of ja, nieuw? Fit Dutchies begon meer dan een jaar geleden op Instagram om te laten zien dat er zat fitte mensen uit Nederland kwamen. Realistische doelen zonder het Bodybuild en Hollywood geweld uit Amerika.

Vandaag is Louise Langendoen (@louiselangendoen) de allereerste ”Fit Dutchie van de week”!

Tada; 20 facts over deze Fit Dutchie van de week!
Speciaal voor Fit Dutchies schreef ik 20 facts about me. Toch nog best lastig, maar hier komen ze!

 1. Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Louise Langendoen,  19 jaar oud en opgegroeid in Hellevoetsluis. Sinds een jaar woon ik midden in het centrum van Rotterdam en ik vind het heerlijk!
  louise langendoen
 2. Ondertussen zit ik alweer in het derde jaar van mijn studie Media en Entertainment. Sinds februari loop ik 40 uur per week stage bij The Bootcamp Club Rotterdam en RDAMGYM.  Zo kan ik mijn grote hobby sporten toch nog toepassen in mijn opleiding! Wat ik het liefst ga doen na mijn opleiding? Sport evenementen organiseren, of toch maar iets voor me zelf beginnen.. hmm moeilijk!
 3. Daarnaast werk ik ook nog 2 dagen per week achter de receptie bij Golfcenter Seve. Druk druk druk! Maar dat is niet erg, want ik hou niet van stil zitten!  Oh, ik kan trouwens helemaal niet golfen, misschien moet ik dat maar eens gaan leren.
 4. Wekelijk probeer ik altijd minstens 4 of 5 keer te sporten. Ik ben eigenlijk mijn hele leven al sportief geweest, van majorette (huppelend achter de  fanfare HA-HA), dansen, zwemmen, tennissen tot voetballen, hardlopen en fitnessen, bootcampen, boxen, skaten en yoga.   Ik vind bijna alles leuk!  Nu ik dit schrijf besef ik pas weer hoe erg ik voetbal mis! 5 jaar lang heb ik gevoetbald in een ontzettend leuk team.
  Louise langendoen
 5. Ken je dat gevoel nadat je gegeten hebt en geen honger meer hebt? Nee, ik ook niet..
 6. Daarom hoor je mij ook minstens 10 keer per dag zeggen dat ik honger heb.
 7. Je kan me wakker maken voor Milka Oreo. En voor sushi, pancakes met nutella, cookie dough ijs, granola en véél meer. Maar ik vind het eigenlijk het fijnst als je me gewoon lekker laat slapen en het ’s ochtends  geeft bij een ontbijtje op bed.Louise langendoen
 8. Verder heb ik het áltijd koud. Het liefst sleep ik overal mijn wollen dekentje mee naar toe, maar dat ziet er een beetje vreemd uit.
 9. Ik ben nogal perfectionistisch. Alles moet goed, netjes en schoon zijn.
 10. Ik heb een hele lieve schattige en pluizige baby en ze heet Mikri. Eigenlijk is het gewoon een hond, maar ik vind het mijn kindje. Je zal wel denken wat een gekke naam, maar dat is Grieks voor klein, ze is namelijk gevonden tussen de rotsen op Kreta. Helaas woont ze bij m’n moeder en moet ik haar dus veel te veel missen.
  Louise langendoen
 11. Gezond eten en sporten vind ik belangrijk. Ik ben dan ook vaak in de keuken te vinden om allerlei gezonde receptjes uit te proberen. Maar ik ben ook in voor een zak patat, reep chocola of pizza. Balance is the key!
 12. De reep moet trouwens op. Net als de zak chips en het pakje met koekjes.
 13. Vorig jaar heb ik een halve marathon gelopen met een gemiddelde snelheid van 5,15 minuten per km.  Daar ben ik stiekem best wel trots op.
  Louise langendoen
 14. 18 April doe ik voor het eerst mee met een obstakel run, namelijk de 12 km van Stormloop. Zin in!  Ik doe trouwens ook mee met de Nike women’s 10K in Amsterdam! Wie zie ik allemaal daar?!
 15. Ondertussen heb ik al meer dan 2,5 jaar een vriend en heb ik hem aangestoken met m’n healthy lifestyle. Het is besmettelijk 😉
 16. Ik ben gezegend met een platte buik! Als ik aankom gaat dat naar mijn ass en benen.
  Louise langendoen
 17. Afgelopen jaren heb ik bijna alle haarkleuren al gehad, bruin, rood, donker blond, zwart, oranje met geel en bruin en rood (blondeer nooit je haar zelf!) maar ik hou het nu toch maar gewoon bij blond! Verder ben ik ook “bang” voor de kapper, omdat ze super vaak m’n haar hebben verpest.
 18. Ik kan heel rustig zijn, maar ook druk, of sarcastisch, of iets te direct, oeps.
 19. Na 2 drankjes ga ik al gek doen en scheef lopen. Ik kan dus echt niet tegen alcohol! Daarom drink ik het ook bijna nooit. Geef mij maar een spa-blauwtje! Ik kan trouwens ook op m’n hoofd staan, maar alleen als ik nuchter ben.
  Louise langendoen
 20. Sinds ik ben begonnen met stage heb ik mijn abonnement bij de sportschool laten bevriezen, omdat ik elke week lekker aan het bootcampen en hardlopen ben, en daarom niet zoveel tijd meer heb voor de sportschool.  één nadeel, IK MIS LEGDAY.  Ik kan dan ook niet wachten tot dat ik weer in de sportschool sta!

 

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.