Deze week weer een nieuwe ”Fit Dutchie van de week”! Deze week is het….. Fabiënne die je misschien wel kent van haar Instagram @fwjm!

fabienne workout

 1. Ik ben Fabiënne Meijer, ben 20 jaar en woon in een dorpje in Groningen. PS: inclusief schattig Gronings accent!
 2. Ik hoop na m’n studie naar Groningen of Zwolle te verhuizen. Wonen in een dorp is niets voor mij, geef mij maar drukte en geluiden om me heen!
 3. Ik mag mezelf bijna persoonlijk begeleider in de gehandicaptenzorg noemen, nog 9 weken bloed, zweet en tranen en dan mag ik in September mijn diploma ophalen. Naast mijn studie loop ik stage en werk ik elk weekend bij Paris2day!
 4. Werken in een kledingwinkel is super goed te combineren met mijn kleding,tassen en schoenen verslaving! Oh nee, wacht…
 5. Als het kon, zou ik een sportschool/shop beginnen. #gooooaals
 6. Ik ben 1,64 m en echt heel blij met m’n lengte! Klein maar fijn, toch?
 7. Ik heb super veel moeite met stilzitten. Als ik eens een dag vrij heb, zorg ik dat hij alsnog volgepland staat.
 8. Ook heb ik moeite met stil zijn, als ik me op m’n gemak voel praat ik super veel en super snel en word ik vaak afgeremd.
 9. Ik kijk zelden televisie. Ik ben 6 á 7 dagen per week druk en daarnaast probeer ik 5 tot 6 keer per week naar de sportschool te gaan. Prioriteiten, haha!
  fabienne home workout
 10. Als je mij 2 jaar geleden verteld zou hebben dat ik nu zo met sport en voeding bezig zou zijn, zou ik heel hard lachen en vervolgens weer met een zak chips de bank op kruipen. Ik had echt een hekel aan bewegen en gezond eten.
 11. Ik heb afgelopen maart voor het eerst meegedaan met een obstakel run, Mudmasters. Ik vond het zo vet dat ik nu bijna wekelijks mensen aan het overtuigen ben om mee te doen. Ik hoop er 27 september in Biddinghuizen ook weer bij te zijn!
 12. Mijn rechteroor werkt niet zoals het hoort, ik hoor slecht aan die kant. Zorgt vaak voor ongemakkelijke situaties in de sportschool.
 13. Ik maak veel selfies. (Lees: verslaafd aan selfies maken) Ik ben dan ook een fanatieke snapchatter en instagrammer.fabienne 6
 14. Ik ben bang voor voor mij onbekende honden, maar ik wil later als ik groot ben wel een Franse Bulldog.
 15. Ik ben al 4 keer een blog begonnen, maar ben daar elke keer weer mee gestopt. Toch hoop ik nog eens een blog te beginnen waar ik mee door zet. Ik vind het heerlijk om dingen van me af te schrijven!
 16. Ik vind fruit/groente lekkerder dan snoep. Maar er gaat niets boven een Twix. Daar mag je me echt voor wakker maken.
  fabienne 2
 17. Ik heb de laatste tijd veel mensen leren kennen via social media en ik denk dat ik deze motivatie die ik nu heb nooit door had kunnen zetten zonder deze mensen.
 18. Het liefst ga ik elk weekend naar hardcore/hardstyle feestjes, als ik een geldboom zou hebben!
 19. Ik hoop stiekem elke dag dat ik sterker ben dan de mannen die na mij apparaten gebruiken. fabienne rug
 20. Ik probeer vaak workouts uit die ik bij anderen online heb gezien, wat vaak resulteert in starende, vol onbegrip kijkende mannen. Aaaawkward!
 

Sports female NL 011015 - 250615 336x280

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.