Het is tijd voor een nieuwe ”Fit Dutchie van de Week” en deze week is dat Esmée Lamers die je waarschijnlijk wel kent onder haar Instagramnaam @littlefitworld! Ook dit keer weer twintig feitjes over deze fit chick!

 

esmee littlefitworld 1

 

1. Even voorstellen! Mijn naam is Esmée, ik ben 22 lentes jong en woon in Mook! Waar? Ja Mook.. Inimini dorpje net in Limburg!

 

2. Ik sport eigenlijk al vanaf dat ik 2 jaar was! Het begon toen met baby zwemmen en peutergym. Nou, dat hebben de meeste denk ik wel gedaan maar ik ging er mee door. Zo heb ik vroeger geturnd en heb ik synchroonzwemmen gedaan! Toen ik 9 was stopte ik met turnen en ben ik vol voor het zwemmen gegaan! Dit heb ik tot mijn 18e met plezier gedaan! Dus sportief ben ik wel!

 

3. Ik heb 3 jaar op het Cios in Arnhem gezeten (wederom weer lekker veel kunnen sporten) en ik ben het nu aan het afmaken op het ROC!

 

4. Ik fitness pas sinds oktober 2014! Ofja toen werd ik lid, haha! Maar sinds ik mijn instagram account maakte ben ik pas echt gaan trainen. Dat is nu iets meer dan een jaar.

 

esmee littlefitworld 2

 

5. Ik loop nu stage in de sportschool waar ik zelf sport! Dus ik woon daar bijna, 25 uur stage in de week, en dan nog trainen..

 

6. Ik ben zo geeeeen ochtend mens! Ik kan dus nooit mijn bed uit komen! Als ik bijvoorbeeld om half 9 op moet staan dan gaat mijn wekker al om 6 uur, en dan snoozen maar…! En dan sta ik alsnog om kwart voor 9 op! Oeps.

 

7. Ik kan dus ook met moeite mijn ontbijtje weg krijgen. Ik vind dat echt de moeilijkste maaltijd! Voorheen ontbeet ik nooit, maar heb nu wat dingen ontdekt die wat makkelijker weg te krijgen zijn! Zoals havermout met honing😍

 

8. Ik hou van feestjes! Ik luister eigenlijk van alles, maar feestjes ga ik toch liever naar wat up tempo muziek!

 

9. Mijn favoriete trainingsdagen zijn billen en schouders. Billen ja.. Die moeten gewoon groter worden, en schouders die gaan zo lekker branden.

 

esmee littlefitworld 4

 

10. Mijn motivatie om door te gaan met trainen is mijn Instagram! Als ik die pagina niet gehad zou hebben, was ik denk ik ook niet in dit wereldje terecht gekomen! Maar ik heb er absoluut geen spijt van! Ik heb super leuke mensen hierdoor leren kennen.

 

11. Het eerste wat ik meestal doe als ik thuis kom, even lekker in bed liggen. Gewoon heel even lekker warm worden!

 

12. Ik slaap nog steeds met mijn knuffel, die ik bij mijn geboorte heb gekregen, ze gaat overal mee naar toe.. Vakantie, als ik bij vriendin ga slapen, weekendje weg..

 

13. Wat voor een persoon ben ik eigenlijk? Ik ben in het begin wat rustig, maar wanneer ik iemand beter leer kennen en me op mijn gemak voel ben ik soms best wel een heel klein beetje ADHD. Vooral veel lachen en ouwehoeren.

 

14. Ik ben echt een winter persoon! Ik vind de zomer wel lekker maar ik kijk nu al weer uit naar de winter!

 

15. Ik ben in oktober als het goed is afgestudeerd, alleen ik heb echt nog geen idee wat ik wil gaan doen! Ik kijk echt in een zwart gat! Ideeën zijn altijd welkom haha.

 

16. Ik heb het liefst 7 dagen in de week cheatday. Ik hou echt van ongezond eten! Je kunt me ‘s nachts echt wakker maken voor de volgende dingen.. Viandel speciaal, cheeseburger, Pizzaburger, carpaccio en zelfgemaakte bokkepootjes taart! Ik let nog niet echt op mijn voeding! Maar dat moet zeker wel gaan gebeuren om de volgende fact:

 

17. Ik ga voor 1x een wedstrijd doen in bikini klasse. Ik twijfel al zo lang en ik denk dat ik dat nu uit ga proberen wanneer ik klaar ben met school. Mijn eigen lichaam leren kennen. Kijken hoever ik kom als ik mijn voeding aanpas. Welke wedstrijd ik ga doen? Daar ben ik nog niet helemaal uit.

 

esmee littlefitworld 3

 

18. Ik heb 2 katten thuis. Donder en Blixem en Blixem is echt mijn vriendin. Ze loopt de hele dag achter mijn reet aan en we voeren hele gesprekken.. Nee grapje! Maar zodra ik thuis ben zijn we weer buddy’s.

 

19. Ik train nu 3 à 4 keer in de week!

 

20. Nu kan ik echt niks meer bedenken! Jullie weten nu al een hele hoop over mij!

 

Esmée volgen op Instagram? Klik hier!

 

 

AFVALTIP!

banner fitchef

 

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

One Response

  1. Naomi

    Leuke feitjes en heel herkenbaar. Zelf ook absoluut geen ochtendmens, noooo way. Snoozen doe ik dan weer niet, want ik word liever 9 uur wakker door de wekker dan al vanaf 6 uur snoozen ;).
    En jep het eten herkenbaar! I loveee food. Let er wel op, maar ik heb nou eenmaal aanleg. En eh om zo’n lichaam als de jouwe te krijgen, moet ik echt wel goed eten!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.