De Fit Dutchie van de Week is dit keer een man die je misschien al vaker voorbij hebt zien komen. Het is dit keer namelijk Bas Hollander die zoals gebruikelijk 20 feitjes over zichzelf op papier zette!

 

bas hollander

 

1: Eey… Mijn naam is Bas Hollander. Ik heb geen tweede naam, maar als ik die wel zou hebben zou het iets exotisch moeten zijn… Als tegenhanger van Hollander zeg maar.

 

2: Als trainer reis ik de hele wereld over om groepen mensen te trainen met verschillende soorten workouts.

 

bas hollander

3: Ik werk voor Les Mills. We maken groepsfitness programma’s. In Nederland leid ik samen met mijn collega Brigitte en de Program Coaches de Nederlandse en Belgische Trainers. Voor Les Mills International film ik 3 of 4 keer per jaar de workouts in Nieuw Zeeland en train ik de Trainer Teams uit andere landen.

4: Ik vind dat ik heel vaak supertoffe dingen mee maak en vind het cool om dit met anderen te delen. Daarom ben ik een tijdje geleden begonnen met vloggen.

5: Ik had niet verwacht dat ik het vloggen zo leuk zou vinden! Vooral omdat mijn leven zo snel gaat en dat ik me af en toe afvraag wat ik vorige week gedaan heb en in welk land ik was. Door video’s van bepaalde dagen te maken worden dit hele sterke herinnering.

6: Je kunt mijn video’s trouwens checken op //www.youtube.com/bashollander

 

Foto bij feitje 6

7: Ik heb nog drie zusjes en één broertje. Hanneke, Aafke, Koen en Nienke. Het was vroeger erg druk bij ons thuis haha!

bas hollander

8: Het schijnt dat één van ons ADHD heeft, maar ik denk dat we allemaal hoog zouden scoren!

9: Daarom zaten we allemaal van jongs af aan op judo. Elke dag een uur bewegen/spelen/trainen hielp goed. Vooral voor onze ouders.

10: Op de basisschool zat ik op de Vrije School in Delft. . We leerden breien (of brijen), houtbewerking (of houdbewerking) en sterrenkunde (meerdere sterren dus +n). Super creatief allemaal , maar er bleef weinig tijd over voor taal en grammatica. Daarom ben ik super slecht in spelling en is dit stukje gedubbelcheckt door Ingèr (dank je wel Ingèr).

11: In het buitenland moet ik elke keer uitleggen dat Hollander mijn achternaam is en niet het land waarin ik woon. Ze vinden het grappig.

12: Ze vinden het nog grappiger als ze erachter komen dat ik alles lust, behalve KAAS!

13: Ik probeer elke dag te trainen. Ik train het fijnst in de ochtend, als eerste wat ik die dag doe. Ik doe veel HIIT trainingen, maar ben ook vaak in de fitness te vinden.

bas hollander

14: Ik houd onwijs van gadgets. Drones, elektrische skateboards, telefoons. Alle dingen met zo’n Apple logo-tje (fanboy aka. nerd).

15: Ik houd ook van sneakers. Reeboks zijn mijn favoriet. Vooral de classics. Gadgets en sneakers. Niet perse in die volgorde. Maar aan die dingen geef ik echt veel te veel geld uit.

16: Het leuke aan de fitnesswereld vind ik dat je altijd leuke, interessante, nieuwe mensen ontmoet. Live en via social. Super gepassioneerde mensen die andere mensen willen motiveren en inspireren. The world needs more positivity.

 

bas hollander

17: Ik kan hoger springen dan dat ik lang ben, vandaar de naam Flying Dutchman.

Foto bij feitje 17

18: Ook tijdens pushups… (de kunst is niet die pushup, maar het timen van de foto!).

 superman push up

19: Iedereen doet 20 feitjes. Dus doe ik er 19 (such a rebel). Because: If you’re doing what everybody else is doing, you’re doing it wrong.

 

Wil jij Bas volgen? Check hier zijn Instagram!

 

 

Komen wij naar jou toe?

Check hier op www.fitdutchiessummertour.nl of we naar jouw stad toe komen!

inger summer tour

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.