Het heeft eventjes geduurd maar de komende tijd gaan jullie weer meer Fit Dutchies van de Week tegenkomen op de blog! Benieuwd? Vandaag starten we met Tessa van Schijndel!

 

1.
Ik zal mij eerst even voostellen. Mijn naam is Tessa van Schijndel, ben 21 jaar en woon in een dorpje in het zuiden van Gelderland. Wijchen, kennen jullie dat?

2.
Middenin dat dorp woon ik samen met mijn vriend. Super gezellig!

3.
Ik ben bezig met mijn master rechten. Ik heb me gespecialiseerd in het privaatrecht en hoop deze zomer af te studeren. Eerder dit jaar heb ik al mijn diploma hbo-rechten behaald. Naast mijn studie werk ik bij de plaatselijke slager. En dat is leuker dan dat je nu denkt!

4.
Wat ik na mijn studie wil doen? Misschien wel iets met sport, recht en arbeid. Deze onderwerpen interesseren mij het meest.

tessa afgestudeerd

5.
Ik doe al heel erg lang aan atletiek. Alleen beoefen ik al een tijdje geen echte atletiekonderdelen meer, maar geef wel al 6 jaar atletiektraining aan jongere atleten.

6.
Door atletiek ben ik in aanraking gekomen met het hardlopen. Intussen heb ik al veel wedstrijden gedaan, waaronder twee halve marathons. Nu ben ik heel erg aan het twijfelen om een marathon te lopen dit voorjaar. Doen?

tessaatletiekwedstrijd

7.
Hardlopen doe ik ook op vakantie. Dit jaar liep ik in zeven landen hard. (Nederland niet eens meegeteld!)

tessa parijs

8.
Als het kon zou ik een pancake foodtruck beginnen met een vriendin.

9.
Ik blog voor Fitnessmeiden. Een online community voor alle meiden van Nederland. Onze missie is om alle meiden bij elkaar te brengen. Op deze manier motiveren en inspireren we samen andere meiden.

10.
Team always hungry over here! Ik sta erom bekend dat ik veel kan eten, maar ik heb eigenlijk ook altijd honger.

tessa pancakes

11.
Ik hou heel erg van gezond eten en sporten. Maar een stukje taart of chocola vind ik ook erg lekker. Balance is the key right?

12.
Eigenwijs, that’s me!

13.
Ik kijk bijna nooit televisie. Alleen voor Wie is de mol? en Expeditie Robinson maak ik tijd, maar meestal kijk ik dat tussen alle bezigheden door terug.

14.
Ik sport minimaal zes keer per week. Drie keer krachttraining, drie keer hardlopen. Ik hou van de afwisseling!

15.
Obstacleruns zoals Strong Viking vind ik super gaaf om te doen! Lekker vies worden en klimmen en klauteren.

16.
I love making selfies. Ben dan ook een fanatieke instagrammer en snapchatter.

tessa gym

17.
Al mijn hele leven wil ik heel graag een hond. Helaas nog nooit een gehad en ben ik een beetje allergisch voor huisstofmijt. Geen goede combi!

18.
Ik ben al een aantal keer een eigen blog begonnen. Vond het heerlijk om dingen van me af te schrijven, maar ben er elke keer weer mee gestopt. Wie weet houd ik het ooit een keer vol.

19.
Als ik een toetje bestel in een restaurant is dat altijd een toetje met chocola. ALTIJD.

20.
Ik ben heel slecht met cijfers. Haal ze door elkaar en kan er niet zo goed mee rekenen. Ik zou heel graag willen dat ik hier beter in was #fail

 

Check hier Tessa’s Instagram!

 

 

 

 

Inspiratie nodig?

5 (E)-books vol inspiratie voor maar €17 euro? 

Klik hier voor meer informatie en een preview!

ebooks smoothies

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.