Jullie waren vast benieuwd wie deze chick met een killer body is, toch? Nou vandaag geven wij het woord aan de ”Fit Dutchie van de week” Fidan! Zij geeft vandaag 20 facts over zichzelf prijs en als je daarna nog geen genoeg van haar hebt kun je haar hier via Instagram volgen!

Wist je dat…

 1. Mijn naam is Fidan, 30 jaar (forever 18) en geboren en getogen in de Achterhoek in een klein boerendorpje en ben op mijn 17de verhuisd naar de grote stad. Ik ga er nog regelmatig heen om mijn familie op te zoeken en te genieten van de rust, koeien en groen. Als ik een glaasje teveel op heb komt mijn Achterhoeks accent ook altijd terug.fidan abs
 2. Ik een ex-superfood -en havermout trutje ben? Toen ik besloot om fitter te worden dacht ik dat superfoods het antwoord waren op een fitter en slanker leven en dat “gezonde calorieën” niet telden en dus ontbijtte ik met een schaal yoghurt met 20 soorten superfoods en dacht dat ik de meest pure persoon op aarde was. Daar ben ik flink op teruggekomen.
 3. Momenteel track ik alles wat ik in mijn mondje stop en hou ik mijn persoonlijke macro’s bij in een app. Ja, ook als ik een chocolade vreet kick heb. Ook ben ik  urenlang zoet met info opzoeken over voeding en gymmen.
 4. Ik sinds een klein jaar krachtraining doe en dat ik er enorm op kick om mijn PR’s te verbeteren en ik steeds nieuwe doelen voor mezelf stel zodat ik mezelf kan uitdagen. Het maakt me mentaal en lichamelijk sterk.
 5. Ik last heb van Gym Tourette.
 6. Ik altijd roze lipstick op heb als ik gewichten til omdat ik stiekem een echte girly girl ben.
 7. Ik alles met ketchup eet en dat het perse Heinz moet zijn. Andere merken ketchup vind ik bah dus blijf trouw aan Heinz.
 8. Ik ADHD heb en enorm hyper ben en dat als ik sport een van de weinige momenten zijn dat ik in een hyper focus zit. Gewichten tillen heeft mij een enorme rust in mijn chaotische hoofd gebracht.
 9. Ik als Headhunter werkzaam ben in de IT branche en stiekem een nerd ben met een bibliotheek pas. Nu wil ik een switch maken en heb al een opleiding thuis voor voedingscoach afgerond en daarnaast ook mijn papieren voor  Personal Trainer wil.
 10. Ik intens jaloers ben op mensen die hardlopen en dat gelukmakend stofje aanmaken en er intens van genieten. Ik heb het vaak geprobeerd maar na een paar honderd meter kan ik al janken van ellende #teamnocardiofidan
 11. Ik toen ik 8 jaar was besloot om vegetariër te worden en mezelf schreeuwend in de badkamer opsloot als ik vlees moest eten. Tot de dag van vandaag eet ik nog steeds vegetarisch.
 12. Ik 3 zussen en 1 broer heb en dat mijn broer maar liefst 17 jaar ouder is…..echte nakomeling dus.  Totaal niet verwend verder 😉
 13. Ik trotse “moeder” ben van Poppy, een kleine chihuahua met Napoleon Syndroom.
 14. Ik nog steeds vol ongeduld wacht op de lang aangekondigde Lay’s Wavy chips omhult met melkchocolade. Waar ben je? Kom je nog? Ik wil je! Ik weet zeker dat dit mijn leven compleet maakt!
 15. Ik vroeger alleen maar ongezond at; “hoeveel chips kan ik in mijn mond douwen” wedstrijden deed en iets te vaak borrelde waardoor ik niet meer tevreden was met hoe ik eruit zag. Ik besloot mijn  30ste niet op die manier in te gaan maar een fitter lichaam wou dan dat ik op mijn 20ste had.
 16. Ik nog steeds een zwak heb voor enorme pannenkoeken gebakken in roomboter met dikke lagen Nutella en chocolade en wat niet eigenlijk? Ben gewoon zwak.
 17. Ik nooit een paar platte schoenen in mijn bezit had en altijd op hele hoge hakken liep. Ja ook voor mijn boodschappen bij de Appie. Nu loop ik het liefst op sneakers maar heb wel mijn gespierde benen te danken aan mijn geliefde hakjes.
 18. Ik intens gelukkig wordt van de zon en ik dan altijd met een grote glimlach door de straten loop en iedereen groet en praatjes maak met vreemden. Dorpsgek.fidan
 19. Ik allergisch ben voor steenfruit dus nooit perziken, kersen, appels etc kan eten. Alhoewel als ik een stukje appel lichtelijk op mijn lippen dep ik een instant lipvergroting heb.
 20. Ik altijd vlinders in mijn buik krijg voordat ik ga gymmen…volgens mij ben ik verliefd ☺

 

Dit was hem alweer! Wil je Fidan volgen? Dat kan hier!

https://instagram.com/p/4OrTFFPIm8/?taken-by=fidaliciousnl

 

 

 

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.