Het is even geleden maar we hebben weer een Fit Dutchie van de week! Niet omdat er geen inspirerende Nederlanders zijn maar omdat we het per ongeluk een weekje over hebben geslagen… Deze week het woord aan Cas Winters. Winters? Ja, de broer van Tirza!

1. Hallo! Ik ben Cas. Ik ben 24 jaar en kom uit Den Haag. De mooiste dingen in het leven zijn voor mij trainen, eten en slapen. Jammer dat er helaas ook gewerkt moet worden.

2. Ik ben half Indonesisch en heb een tijdje in Indonesië gewoond en gewerkt als model en acteur. Ik heb daar in verschillende tv shows, series en commercials gespeeld zoals ‘Indonesia Take Me Out’… Dat vond mijn vriendin toen der tijd echter iets minder leuk. Vreemd toch?

3. Toen ik weer terug was in Nederland heb ik acteerlessen genomen en mezelf bij een agency en castingbureau ingeschreven. Hierdoor krijg ik vaak leuke opdrachten.

4. Zoals een dubbelrol bij het Nationale Toneel! Ik was gecast als kickbokser en een lompe boerenjongen met een achterhoeks accent (waar ik flink voor moest oefenen).

 

Den Haag, 15 december 2014. As you like it van Shakespeare bij Nationale Toneel ANP MARTIJN BEEKMAN

Den Haag, 15 december 2014.
As you like it van Shakespeare bij Nationale Toneel
ANP MARTIJN BEEKMAN

5. Op dit moment zit ik in de finale van de Mister International Netherlands 2015 verkiezing, samen met 18 andere mooie schatjes. Je kan ook stemmen (het liefste op mij natuurlijk, maar ik verplicht je niks) voor de subtitel ‘Mr. Public Choice’ op de website! Dat kan hier!

6. De winnaar mag Nederland representateren in Zuid Korea! En voor de titel ‘Mister International’ gaan.

 

cas

 

7. Hiervoor train ik 6 dagen per week. Ik heb een hekel aan cardio en train altijd op gevoel. Ik focus vooral op ‘the pump’. Hiermee ontwikkel je de mooiste volle spieren, maar niet zo zeer hele sterke spieren (ook al ziet het er wel uit alsof ik sterk ben).

8. Ik ben een hele aardige jongen maar je moet me niet storen als ik aan het trainen ben. Ik kom er voor resultaten en niet om te praten over hoe goed je weekend was.

9. Oja, Rammstein vind ik de trouwens de beste muziek om op te trainen.

10. Ik heb denk ik tot mijn 21ste in de ‘bulk-fase’ gezeten. Tot ik 108 kilo aan massa (uhm… vet) had gecultiveerd. Aangezien de zomer eraan kwam besloot ik toen om er ‘snel’ nog wat aan te doen.

11. Ik heb er nog nooit zo erg naast gezeten… Denkend dat het zo snel gaat! Na heel veel vallen en opstaan is het na 4 jaar gelukt om naar de 88 kg te komen.

 

cas3

 

12. Inmiddels weeg ik 95 kg en heb ik een vetpercentage van 10-11% (ik ben by the way 194 cm HOOG)

cas4

 

13. Ik vind het leuk om te koken voor vrienden en familie aangezien zij net als ik van lekker eten houden.

14. Nu komt het… Ik vind het ontbijt niet de belangrijkste maaltijd van de dag is. Als ik wakker word, drink ik zwarte koffie en neem ik mulivitamines. Dit doe ik omdat je lichaam, na het opstaan, in de perfecte staat is om vet te verbranden. Hier heb ik dan ook vaak discussies over met mijn zusje Tirza 🙂

15. Twee uur later eet ik 5 tot 7 hele eieren met bacon (beste uitvinding ever).

16. Ik ben een echte carnivoor en geloof niet dat je zo veel groente en fruit nodig hebt om gezond te leven. Ook eet ik praktisch geen koolhydraten doordeweeks en heb ik me nog nooit zo gezond en energiek gevoeld.

 

cas5

 

17. Bovendien is er niks aan de hand met mijn cholesterol,  de waardes zijn zelfs uitmuntend. Deze laat ik om de zoveel tijd checken bij de dokter.

18. In het weekend verwen ik mezelf met allemaal koolhydraatrijke lekkernijen en maakt het mij niet zoveel uit hoeveel calorieën ik binnen krijg (tot ergernis van mijn zusjes).

19. Helaas heb ik veel moeite om nee te zeggen tegen alcohol als ik met mijn vrienden uitga (al die sociale druk enzo). Gelukkig drink ik wel al een stuk minder als voorheen en weet ik dat het niet goed is voor de gains.

20. Mijn algemene doel is om elke dag een sterkere versie van mezelf te maken, in de breedste zin van het woord!

 

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.