We hebben weer een nieuwe Fit Dutchie van de week voor jullie. Rens is sinds een tijdje zeer actief op zijn Social Media kanalen en heeft ook voor Fit Dutchies al het een en ander ondernomen. Misschien kennen jullie hem wel als model van onze Fit Dutchie kledinglijn? Deze vrolijke Utrechtenaar lijkt misschien een open boek maar toch vertelt hij hieronder wat dingen over zichzelf die de meeste nog niet zullen weten!

1. Hey, ​Rens hier​!​ I​k ben 28 jaar en woon nu in Utrecht.

2. Als jochie verkoos ik het buitenspelen al boven m’​n playstation. Tsja wat zal ik zeggen… Jong geleerd is oud gedaan;)

3. Door verschillende blessures moest ik ongeveer​ 10 jaar terug stoppen met voetbal. Tijdens mijn revalidatie rolde ik de fitness in. Blij waar ik nu ben, maar soms droom ik nog van een balletje trappen.

4. Ik had wel m’n eerste gymabbo al op m’​n 13e. Maar dat was meer voor de meisjes haha. Curls for girls. Ik wilde er gewoon goed uitzien. Grappig wel dat ik diezelfde bicep curls nu nooit meer doe.

5. Brandweerman, politieagent? Nee ik wilde als kind kok worden! Dat is het dan niet geworden, ​maar ik ​sta nog steeds graag in de keuken!

6. En als ik dan toch m’n specialiteit maak (​Steak & Stilton ciabatta),​ dan het liefst met een speciaal biertje erbij.

7. Curacao! Niet veel mensen weten dat ik daar een half jaar heb gewoond na m’n studie. Wat een heerlijk leven was dat.

8. Coolste wat ik ooit heb gewonnen; een droomvakantie naar de Dominicaanse Republiek. Via de radio nog wel! Dat gebeurt dus echt, haha!

9. Dromen, durven, doen! Afgelopen jaar ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer. Super spannend, maar tot nu toe beste beslissing ooit.

10. Leukste aan personal trainer zijn? Mensen helpen om samen hun doelen te bereiken. Zo gaaf om mensen op die manier te kunnen ondersteunen.


11. Niet veel mensen weten dat ik Toegepaste Psychologie heb gestudeerd.

12. Naast personal trainer ben ik dan ook groepsbegeleider voor jongeren met verschillende problematieken. Het voelt super goed om zo m’n steentje bij te kunnen dragen.

13. Als ik in de gym ben ga ik het liefste kickboksen. Alles komt daar samen: kracht, explosiviteit, flexibiliteit, uithoudingsvermogen en coördinatie.

14. Ik ben de oudere broer van twee geweldige zusjes!

​15. Pancakes, all day every day!​

16. Mijn nieuwste uitdaging; mediteren! Ik hoop dit beter te gaan kunnen.

17. Favoriete hobby; BBQ-en met m’n paps. Samen maken we een feestje van de grill.

18. Ultieme snack: Haribo Kindermix. In mijn handen binnen 1 minuut weg. Oops..​

19. Tupac en Biggie knallen dagelijks wel door m’n speakers.

20. Bovenaan m’n bucketlist: een droomreis door Zuid-Amerika.

21. Weak spot: iemand die door m’n haar kriebelt.

22. Grootste irritatie: smakkende mensen! Trek dat echt zó slecht.

23. I believe in the universe! Afgelopen week luisterde ik naar een audiobook en het hoofdstuk ging over mindfulness. Als voorbeeld werd genoemd dat als je niet bewust bent​ in het hier en nu, je misschien wel een voorbij rennende eekhoorn mist. Ik weet niet hoe vaak jullie een eekhoorntje zien, maar voor mij was het zeker 10 jaar geleden. Rara wat zag ik 1 minuut na het voorbeeld: No joke! Hoe verklaar jij zoiets? Toeval? Dat bestaat in mijn ogen niet….

Feitje nummer #24 komt van de redactie. Rens kan niet goed kiezen dus kwam met 23 feitjes in plaats van 20. Fijne vent!

 

 

 

 

 Volg Rens op Instagram als @RensHaen!

About The Author

Cindy van Kraaij

Leave a Reply

Your email address will not be published.