Vandaag hebben we een nieuwe ”Fit Dutchie van de Week” & haar volgen we al een tijdje. Niet alleen om haar fitte verschijning, maar ook omdat ze topsporter is & daar hebben we er nog niet zoveel van gehad. Benieuwd? Read along & maak kennis met Lotte!

1. Hoi! Ik ben Lotte, 20 jaar oud, wonend in Zeist en uiteraard super ”verslaafd” aan sporten!

2. Mijn favoriete workout in de sportschool is een pittige Tabata training (interval) is. Ideaal om topfit te blijven 😉

3. Vanaf mijn 8e jaar doe ik aan topsport; tennis. Momenteel sta ik nummer 14 van Nederland. 

4. Ik ben een hele grote dierenvriend. Zelf heb ik twee kleine schattige hondjes waar ik oneindig mee kan knuffelen. 😍

5. Ik ben altijd de eerste die moet huilen bij zielige films… Vooral wanneer er dieren doodgaan aangezien ik dat zelfs nog erger vind dan wanneer er mensen doodgaan…

6. Eigenwijs? Nee hoor…

7. Ik ben ontzettend perfectionistisch in alles wat ik doe. Ik kan super streng zijn voor mezelf & wil altijd alles goed doen.

8. Ik heb Spaanse roots. Vandaar dat ik een klein tintje heb en altijd super snel bruin word, hihi.

9. Ik heb een jaar gestudeerd aan de Johan Cruyff University in Amsterdam. Na het behalen van mijn propedeuse heb ik deze studie opzij gezet om het afgelopen jaar fulltime te kunnen trainen en toernooien in het buitenland te kunnen spelen.

10. Ik lach altijd! Dus wanneer jullie mij tegenkomen zullen jullie mij altijd met een big smile op mijn gezicht zien, haha!

11. Ik kan echt niet tegen mijn verlies. Bij alle spelletjes ben ik bloedfanatiek en moet ik dan ook winnen. Wanneer ik verlies? Dan kan ik ook héél chagrijnig worden..

12. Ik heb afgelopen jaar voor het eerst aan een run deelgenomen; de Dam tot Damloop in Amsterdam! Goh, wat vond ik dit spannend!  Zeker aangezien ik er totaal niet voor had getraind! Gelukkig was het nog net geen halve marathon en liep ik de afstand (16.1km) in 01:16:41 uur.

13. Ik eet ontzettend veel! Ik denk zowat de hele dag aan eten, eten en nog eens eten. Mijn vrienden zeggen dan ook vaak ‘wauw jij eet echt voor 3 personen’ haha!

14. Je kunt mij wakker maken voor chocola en dan vooral die Milka Oreo Reep. En ja, die hele reep eet ik dan ook echt gelijk helemaal op.

15. Ik ben gezegend met een strakke buik.. Als ik aankom, komt het er het eerste aan bij mijn billen.

16. Ik kan niet tegen alcohol en na 3 drankjes ben ik al volledig hyper de pieper en ga ik gekke dingen zeggen.. 

17. Ik ben eigenlijk best klein; slechts 1.68m… #kleinmaarfijn

18. Verder ben ik een ‘klein’ beetje shopverslaafd. En ja, dat is uiteraard het kopen van sportkleding aangezien ik vaker in sportkleding dan dagelijkse kleding loop. Ik denk dat ik inmiddels zo’n 60 leggings heb, in alle kleuren haha.

19. Ik heb een hekel aan mensen die chagrijnig zijn.

20. Billen en benen zijn trouwens mijn favoriete spiergroepen om te trainen!

Wil jij Lotte volgen op Instagram? Dat kan hier!

 

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

One Response

  1. Marjan

    Wat geweldig om hier wat over Lotte te lezen. Ik ken Lotte als altijd lachende toptennister. Vorig jaar won ze ons Dr. van Leeuwen(top)tennistoernooi in Emmen. We delen daarnaast ook nog de passie voor sporten en voor krachtsport/fitness. Beide hebben we strakke buikspieren en zijn we gek op Milka. Alleen ben ik 51 en woon in het noorden van het land. Hierdoor zien we elkaar maar 1 of 2 keer per jaar; maar dan voelt het gelijk ook weer goed. #marjanmoves

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.