If it ain’t Dutch, it ain’t much! Deze week is dat niet van toepassing met Tinne die niet Nederlands is, maar wel Nederlandstalig. Dus… vandaag 20 feitjes over deze Belgische schone die je wellicht kent van haar Instagram!

 

tinne

 

1. Ik ben dus Belgisch, haha!

2. Geboren op 25 augustus 1988 in Antwerpen.

3. Ik woon nog steeds in Antwerpen.

4. Heb economie gestudeerd.

5) Mijn allereerste sportgerelateerde opleiding was de Grit opleiding van Les Mills. Dit was zo veel heftiger dan ik ooit had kunnen denken, maar zo gaaf!

6. Het allerliefst van alles doe ik aan krachttraining en HIIT! Ik ben helemaal verliefd op Grit en Sprint, maar durf zelf ook wat HIIT’s in elkaar te steken.

 


7. Ik heb de NASM opleiding voor personal training met succes voltooid, zonder herexamens.

8. Ik heb een eigen zaak in personal training in Antwerpen (Vigor Fitness) samen opgericht met mijn beste vriend Vincent. Hiervoor huren we de Basic Fit op de Mechelsesteenweg in Antwerpen af. Een eigen locatie hebben we dus nog niet.

9. Ik ben een beetje een nerd en ik lees super graag! Mijn favoriete boeken zijn die van Robert Jordan van “Het wiel des tijds”, die ik nu voor de 5de keer ben aan het lezen. Dit zijn 14 boeken van 600 tot 1200 pagina’s per boek…

10. Ik ben single, na een relatie van 12 jaar te hebben gehad. Met andere woorden heb ik op mijn 28e nog maar één vriendje gehad.

11. Ik ben helemaal fan van Massy Arias. Voor de rest volg ik bizar weinig bekende mensen.

12. Ik heb drie tatoeages en wil er stiekem nog twee. Ik weet trouwens al waarvan ze zullen zijn.

 


13. Ik help mensen super graag. Daarom ben ik ook bij dat ik personal trainer ben geworden. Mensen  helpen om hun leven om te gooien en verbeteren geeft echt veel voldoening.

14. Ik snoep niet graag! Voor mij geen snoepjes of chipjes of koekjes, maar een pot Ben&Jerry’s eet ik leeg zonder met mijn ogen te knipperen!

15. Ik heb twee zussen en één broer. Mijn broer is bezig met zijn doctoraat in muziekwetenschappen aan de universiteit van Londen en allebei mijn zussen zijn werkzaam in de sociale zorg. Mijn jongere zus is vegetarisch en mijn oudere, hoogzwangere, zus is bekeerd naar de Islam. Dit is altijd leuk als we samen gaan eten, daar word je lekker creatief van! Mijn ouders zijn de liefste mensen ever.

16. Ben absoluut een kattenmens, maar ik hou van alle dieren. Behalve insecten. Ik haat insecten!

17. Ik hou echt van actiefilms, maar ook van fantasy en sci-fi. Ik kijk ook wel eens naar komedies of drama films, maar die zou ik bijvoorbeeld nooit in de bioscoop gaan zien.

18. Ik heb absoluut geen vrije tijd. Als ik eens een dagje vrij ben, ga ik lekker op mijn gemak zelf trainen en dan lees ik wat in een boek. Soms ga ik ook wel eens uiteten met vriendinnen of familie. Eigenlijk ben ik maar vrij saai op dat vlak.

 


19. Ik HOU van Disney! Zelf ben ik gewoon Belle van Belle en het beest! Vorig jaar ben ik voor de eerste keer in Disneyland Parijs geweest, volgend jaar ga ik weer met een groep vrienden.

20. Ik ben net Trainee geworden bij Les Mills voor Sprint! JOEPIE! Dit wilde ik al super lang dus ben er ook mega trots op dat ik dit heb bereikt!

 

Hebben jullie suggesties voor de volgende Fit Dutchie van de Week?
Let us know!

 

Ja, ik wil hulp!

Kun jij wel wat hulp gebruiken? Fit Dutchies biedt nu exclusieve coaching aan en er zijn voor groep 5 nog 5 plekken beschikbaar.
Lees hier meer!

Betaling in termijnen is mogelijk!

coaching fit dutchies

 

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.