Afgetraind, ambitieus, 32.000 Youtube abonnees, 40.000 Instagram volgers, maar bovenal een hele toffe gast. Deze week is Anthony Kruijver, wellicht bekend van Anthony Kruijver Fitness, onze Fit Dutchie van de Week. Dus… as usual 20 feitjes over zichzelf!

anthony kruijver fitness1. Sinds kort kan ik sommige dubstep tracks wel waarderen. Dit is een goede hype up voor m’n workouts.

2. Mijn droom van vroeger was om een bekende DJ te worden. Ik ben nog steeds gepassioneerd met muziek en gelukkig kan ik met mijn vlogs & video’s elke keer nieuwe nummers uitkiezen voor een publiek.

3. Ik ben verslaafd aan mijn telefoon.

4. Vroeger was ik een echte gamer, vooral online Call of Duty (Modern Warfare 2)

5. Ik hou van dansen als ik mijn favoriete tunes/tracks hoor.

6. Soms ben ik veel té serieus, maar soms kan ik ook totaal niet serieus zijn.

7. Mijn favoriete cheats zijn pizza & sushi.

8. Ik dronk nooit alcohol. Pas sinds mijn 22e drink ik wel eens wat. Toen ik 14 was had ik teveel gedronken bij een huisfeest en dat liep slecht af met veel kots. Daardoor was ik bang geworden en bij elk glas maakte ik mezelf gek:  ”shit.. volgens mij word ik misselijk”.

9. Ik krijg bijna wekelijks gratis dingen aangeboden om het te promoten via mijn social media.  Daarvan wijs ik bijna alles af. Een schoenen sponsor is welkom, ik hou van schoenen!

anthony kruijver fitness

10. Ik heb geen netflix en ik kijk weinig tv. Ik kijk wel eens naar andere Youtube kanalen. Twee van mijn favoriete fitness kanalen zijn Student Aesthetics & Rob Lipsett. Mijn twee favoriete comedy kanalen zijn That Brown Nerd & EpicFiveTV. Verder kijk ik ook bijna dagelijks naar Casey Neistat.

11. Ik heb 6 jaar lang gerookt en op mijn 19e ben ik gestopt met roken. Gelukkig had ik door fitness en de hele lifestyle eromheen meer discipline en doorzettingsvermogen dan ooit en was het eigenlijk niet heel lastig om te stoppen.

anthony roken

12. Vroeger haatte ik social media en was ik altijd één van de latere die dingen zoals Hyves, Facebook & Instagram aanmaakte. Nu ben ik wel overal op te vinden

13. Voordat ik Youtube begon, was ik best actief op Instagram. Ik had 4.500 volgers en kwam regelmatig op fitness/boys/hunk accounts wat mij weer volgers opleverde

14. Ik train meestal 3x per week fullbody. Fullbody vind ik niet perse lekkerder dan een split, maar op  de een of andere reden voel ik mij daar beter bij.  Met 5×5 heb ik het meeste resultaat gemaakt, legs, push, pull is mijn favoriete split.

anthony kruijver fitness

15. Ik fiets al niet meer sinds mijn 16e. Toen heb ik mijn scooter gehaald en daarna mijn auto. Ik loop liever dan dat ik fiets, omdat ik fietsen haat. Het past ook niet bij mij.

16. Mijn favoriete oefening is de chest fly machine en de meest gehate oefening is denk ik de leg press. Gelukkig ben ik erachter gekomen dat je benen genoeg kunnen groeien van squats en lunges.

17. Ik ben best gierig, maar hoop het op een gegeven moment niet meer te hoeven zijn.

18. Ik werk nu alleen nog maar voor mezelf. Een maandje terug ben ik gestopt met een baantje in de  fitness wat ik er nog naast deed. Nu focus ik me volledig op Youtube, schema’s, coaching en personal training.
anthony kruijver fitness

19. Ik vind het echt tof als kijkers mij benaderen als ze me tegenkomen en ben zeker niet beroerd om een praatje te maken. Ik krijg vaak te horen hoe tof mensen het vinden dat ik zo down to earth ben.

20. Ik heb mijzelf een keertje express dik gegeten om zo mee te maken hoe het is om veel gewicht te moeten verliezen. Aangezien ik Personal trainer wilde worden vond ik het een interessant proces om te zien hoe zwaar het is om veel vet te verliezen. Ik was daarvoor alleen maar bezig met spieropbouw. Ik heb dus alle typen van lichaamsbouw meegemaakt (skinny, voller, gespierd).

transformatie anthony kruijver fitness

Wil jij Anthony volgen? Dat kan hier op Youtube of Instagram!

 

 

 

Ja, ik wil hulp!

Kun jij wel wat hulp gebruiken? Fit Dutchies biedt nu exclusieve coaching aan en er zijn voor groep 3 nog 4 plekken beschikbaar.
Lees hier meer!

Betaling in termijnen is mogelijk!

coaching fit dutchies

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.