Deze week is Anna de Fit Dutchie van de Week en dat is alweer #23. Als je af en toe wat rondscrollt op Instagram is de kans groot dat je haar en haar goddelijk lijf al eens voorbij hebt zien komen. Komt ie, 20 feiten over deze fitte dame!

anna d 1

1. Ik ben een alleenstaande (fit)mama en heb een prachtige dochter van 5 jaar die ik alleen opvoed van af de eerste dag.

2. Ik train 5 dagen per week en ga altijd in de ochtend. Rond half 9 sta ik in de gym en benen & billen zijn mijn favoriete workouts van de week. Ik train vooral mijn quads altijd heel erg zwaar. Daar haal ik zoveel voldoening en energie uit!

3. Ik ben verslaafd aan pizza met knoflooksaus. Ja, ik weet dat het een vreemde combinatie is maar iemand mag me er midden in de nacht voor wakker maken.

4. Ik ben single. En nee, dat is geen oproep, haha.

5. Ik luister naar hardstyle tijdens het trainen en dat geeft me naast mijn preworkout de juiste kick om zwaar te trainen.

6. Ik lees graag boeken; van Stephen King tot JK Rowling.

7. Nutella. Ja, ik ben er aan verslaafd en nee geen één hapje. Ik eet écht de hele pot leeg. Als ik in een wedstrijd voorbereiding zit dan haal ik dat niet in huis aangezien Nutella dan te gevaarlijk is om vanaf te blijven.

8. Ik ben verslaafd aan series kijken. Ik kijk dan niet 1 episode, maar 20 achter elkaar op 1 avond/nacht.

9. Ik ben nu 2 jaar bezig met wedstrijden in de bikini klasse en heb inmiddels 4 keer de 1e plaats behaald. Waarvan  1 internationale wedstrijd en ik ben heel trots op de overwinningen. Natuurlijk zijn er ook wedstrijden waar ik minder hoog heb gescoord, maar dat hoort er bij. Ups en downs net als in het leven.

anna d 2 spiegel

10. Dromen, ja ik heb heel veel dromen! Het begon met een bikini atleet worden en dat is uitgeroeid tot een eigen onderneming en 2 hele mooie sponsor contracten bij Myprotein & BodyEngineers.  Ik ben elke dag dankbaar dat ik deze kansen heb gekregen. Maar ik heb nog zo veel meer dromen! Zolang er een wil is, is er een weg. Je kunt alles bereiken zolang je maar hard werkt en niet op geeft bij een tegenslag. Altijd door gaan!

11. Ik werk als online coach, personal trainer en ik geef poseerlessen aan meiden die wedstrijden doen voor de IFBB. Het werk is bijzonder, ik word gelukkig van meiden helpen met hun doelen bereiken. Ik zie hoe meiden veranderen en zekerder van zichzelf worden en daardoor meer gaan stralen. Het is zeer dankbaar werk om te doen. Ik heb van mijn passie mijn werk kunnen maken, dus heb altijd plezier in mijn werk. .

transformatie anna

12. Ik heb een schoenenverslaving voor zowel sneakers als hakken. Inmiddels heb ik meer dan 100 paar #sorrynotsorry

13. Ik ben hooggevoelig.

14. Ik hou van romantische dates! Dus dat iemand onverwachts iets voor me op de planning heeft; een leuke avond met een hapje eten, dan naar een feest of mooie club en lekker een nachtje dansen. Niet dat dat ooit gebeurd, maar goed dromen he hahaha…

15. Als ik een keer drink, wat ik bijna nooit doe, dan gaat de fles of bar leeg.

16. Pannekoeken met Nutella en slagroom zijn m’n favoriete cheat.

17. Ik hou van sarcastische droge humor.

18. Als kind heb ik jaren aan klassiek ballet gedaan. De opvolgende jaren aan streat dance, jazz ballet, stijl dansen en uiteindelijk pole fitness. Dat laatste heb ik een aantal jaar gedaan voordat ik mama werd. Pole fitness is iets dat ik altijd met veel plezier heb gedaan en het is toch een combinatie van dans, kracht en balans.

19. Ik ben bang voor spinnen en kikkers. Vooral voor kikkers vind ik doodeng!

20. Ik fiets elke dag naar de sportschool 20 minuten van m’n huis vandaan. Ja, je moet er wat voor over hebben he…

Wil jij Anna volgen op Instagram? Dat kan hierrrr!

 

Ja, ik wil hulp!

Anna deed het op eigen kracht. Kun jij wel wat hulp gebruiken? Fit Dutchies biedt nu exclusieve coaching aan en er zijn nog twee plekken beschikbaar. Lees hier meer!

Betaling in termijnen is mogelijk!

coaching fit dutchies

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.