Marlies is de nieuwe Fit Dutchie van de Week en deze keer moest het van ver komen 😉 20 feitjes over haar lees je natuurlijk in deze blog én je moet haar natuurlijk eventjes via haar Instagram volgen!

marlies ibiza homepage

1. Ik ben de Fit Dutchie van deze Week #22 en laat ik nou toevallig ook eens 22 jaar oud zijn.

2. Ik ben geboren in Friesland (Kollum) en woon sinds twee jaar in de stad Groningen. Hier volg ik ook de opleiding Sport, Gezondheid & Management.

3. Ik ben niet bepaald een ‘oprjochte Frysk’. Ik kan prima Fries verstaan, maar de taal spreken doe ik nooit.

4. Ik ben 3,5 jaar geleden begonnen met Fitness naast voetbal omdat ik daarin niet al mijn energie kwijt kon.

5. Vroeger deed ik trouwens veel andere sporten die ik veel leuker vond. Namelijk volleybal, judo en tennis. Door een elleboogblessure moest ik daar jammer genoeg mee stoppen.
marlies ibiza

6. Ik werk sinds kort als Personal Trainer bij de sportschool ‘Train More’ in Groningen.

7. Ik vind het irritant aan mezelf dat ik zo slecht kan plannen. Trainen staat altijd op nr.1 en de rest komt later wel denk ik vaak.

8. Ik heb een hekel aan mensen die altijd ”Ja, maar..” roepen.

9. En ja, ik ben volgens mij net als iedere fitnesschick een enorm ochtendmens!

10. Ik bekijk bijna elke dag op Youtube Michelle Lewin’s  work-out video’s. Ik droom ervan om haar carrière te evenaren.

11. 30 oktober doe ik voor de 2e keer mee aan de Artemis Cup in de klasse Sport&Fitness model.

12. Mijn trigger food is voor 100% Calvé Pindakaas (met extra stukjes noot haha). Dat heb ik voor nu geschrapt van mijn boodschappelijstje tot de wedstrijd achter de rug is. Verder heb ik vaak cravings naar een bak ijs.

marlies festival

13. Ik krijg vaak te horen dat ik te bescheiden ben. Dat klopt wel.. ik ben geen hoogmoedig persoon die overal vooraan staat, alhoewel ik mezelf soms wel wat meer mag laten gelden.

14. Ik heb een blauw litteken op mijn voorhoofd en soms gaan mensen met spuug het proberen weg te vegen omdat ze denken dat het inkt is. #ditwildejeechtwelweten

15. Ik krijg zelf één keer per week personal training in kickboxen. Dit geeft me een enorme energieboost!

16. Ik sprint het liefste weg als iemand smakt of hoorbaar aan het kauwen/slikken is. (red: lees hier eens meer over Misofonie)

17. Ik hou van diversiteit. Ik ben iemand die dingen gauw zat is als het altijd gaat zoals het gaat. Zo ook in de gym…

18. Dat is soms wel ongemakkelijk want als ik met iemand train wordt er vaak gezegd ‘Oke Marlies, we doen vandaag jouw routine’. Dan denk ik echt; ‘ Wat? Routine? Wat betekent dat?.’

19. Als ik ooit vet rijk word huur ik iemand in die elke dag voor mij kookt en mijn preps voorbereidt. Of ik vind natuurlijk een man die zo lief is om dat te doen voor mij! 😉

20. Met een nieuw paar sneakers ben ik zielsgelukkig!

Wil je mij volgen op Instagram? Dat kan via @marliesjosanne!

 

Zetje in de juiste richting nodig? Hier meer info!

strakke billen banner

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.