Vorige week was het zover; de Fishermans Friend Strongmanrun 2018. Samen met een aantal leuke mensen hebben we ons een tijdje voorbereid op deze run en dat was #FFdoorbijten! Benieuwd naar onze voorbereiding, de run zelf  en een toffe aftermovie? Lees snel verder…

Een paar maanden geleden besloten wij om in samenwerking met Fishermans Friend & Strongmanrun een team samen te stellen met ambitieuze, sportieve mensen die een uitdaging niet uit de weg zouden gaan. Uiteindelijk namen onder andere Astrid, Charlotte, Demi, Floris-Jan, Jip, Juliët, Manon, Robert, Wouter, Chris & Marieke deel aan een aantal trainingen en aan de hoofdact: de 7 -of 12KM Strongmanrun!

Na een heerlijke dag vol sfeer kwamen alle deelnemers uiteindelijk over de finish. Het was een geslaagd evenement en het feit dat iedereen elkaar helpt bij obstakels blijft toch een bijzonder iets tijdens een ”wedstrijd”. Robert gaf aan dat het ”super leuk en uitdagend was om samen met een groep te lopen. Het was helemaal top!” en Astrid gaf aan dat ze volgend jaar meer kilometers zou willen lopen!

Ben je nu benieuwd geworden hoe de voorbereiding er uit zag? Dat zag er dus ongeveer uit zoals je in onderstaande foto’s kunt zien! Ben jij benieuwd naar de aftermovie? Die check je hier op ons IGTV-kanaal!

Meer weten over Fishermans Friend?
Check het hier!

 

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.