”Beweging, de motor die ons lichaam gezond houdt. Voeding, de brandstof die de motor laat lopen.”

Iedereen wil zich lekker in zijn vel voelen en gedurende zijn hele leven gezond blijven. Hiervoor zijn goede voeding en beweging, essentiele onderdelen.

Ik help mensen graag naar een fittere ‘ik’ en een gezondere levensstijl. Elke keer weer is het een uitdaging om jezelf net een klein beetje harder te pushen dan je denkt te kunnen. Ik vind het geweldig om mensen te helpen net over dat ene randje heen te gaan, waardoor ze ontdekken wat ze zelf eigenlijk kunnen. Door mensen bewust te maken dat ze meer kunnen dan hun eigen hoofd aangeeft en door mijn enthousiasme, geef ik ze de motivatie om hun doelen te bereiken.

 

Wat is mijn achtergrond?

Sinds dat ik klein ben, ben ik bezig met sport. Zo heb ik onder andere op voetbal, hockey, Brazilian Jiu Jitsu, boksen, fitness en CrossFit gezeten. Deze mix van sporten komt enorm goed van pas om mensen te helpen met hun sportieve doelen.

Naast het zelf beoefenen van sport, ben ik ook continu bezig mijn kennis te ontwikkelen. Niet alleen qua geven van lessen, maar ook hoe ik mensen op een dieper niveau kan helpen de motivatie te vinden.

Gediplomeerd in?

  • Fitness Trainer Level 1
  • Voedingsdeskundige Level 1
  • CrossFit Trainer level 1
  • Bootcamp Trainer 2.0
  • Sportpsychologie en coaching (bezig)

Ben jij op zoek naar:

  • Persoonlijke begeleiding?
  • Uitdagende, diverse workouts?
  • Net dat beetje meer uit jezelf halen?
  • Je fittere en gezondere ‘ik’ vinden?

Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Mail:  info@feeluptothemark.com

Facebook: www.facebook.nl/feeluptothemark

Instagram: www.instagram.com/feeluptothemark

Website: https://feeluptothemark.com/

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.