Bodylab heeft weer wat nieuws naar Nederland gebracht en dat is dit keer niet het minste product! Zijn jullie bekend met Animal Pak? Niet!? Dit keer gaat het om de Animal Pak Powder van Universal. Een alles in één oplossing!

Animal Pak is het meest verkochte vitaminepack ter wereld en wordt door veel professionele atleten gebruikt. Het bevat o.a. vitaminen, mineralen & enzymen waardoor het echt een compleet product is.

animal pack powder bodylab

Wat is dan het verschil met deze variant op de andere varianten van Animal Pak?

Normaal gesproken bevat een verpakking Animal Pak zakjes met een x aantal tabletten die je bij een maaltijd moet innemen. Bij de normale Animal Pak zitten er bijvoorbeeld 11 tabletten bij en dat is natuurlijk aardig wat. Dus ben je niet zo van de tabletten en gebruik je supplementen liever in poeder vorm? Dan is deze Animal Pak Powder voor jou waarschijnlijk dé oplossing.

11 tabletten vs 200 gram poeder per dosering?
Nee, gelukkig niet! Een normale dosering bestaat uit één scoop, sport je zeer intensief? Dan wordt er aangeraden twee scoops te nemen. Een scoop staat gelijk aan iets minder dan 8 gram!

What’s in it?
Ben je benieuwd wat er nu eigenlijk allemaal inzit? Check hieronder het label dat we van de website van Bodylab hebben afgehaald. Vandaar ook de watermerken die er in staan!

animal pak powder bodylab

animal pak powder bodylab

 

Prijs
Oke, een uniek product dat nu hier exclusief bij Bodylab verkrijgbaar is kost zeker wel wat? Laat ik vooropstellen dat misschien wel het beste product is dat er momenteel verkrijgbaar is op het gebied van  deze packs. Je kunt nu een verpakking aanschaffen voor €34,90 in plaats van €39,90 en ze gaan vrij hard. Uit één verpakking haal je 22 doseringen als je 2 scoops per serving gebruikt. Gebruik je maar één scoop per dosering? Dan had je waarschijnlijk zelf al uitgerekend dat je dan op 44 doseringen uitkomt, haha.

Smaak
De smaak die nu verkrijgbaar is bij Bodylab is de smaak orange. Je hebt vast al wel eens een orange smaak geprobeerd en ik vind dat er altijd veel verschil in zit. De smaak is echt top al blijft smaak natuurlijk subjectief. De orange smaak is echt goed te doen en smaakt naar vitaminedrank of zo’n vitaminebruistablet. Ik vind smaak vaak de minfactor bij supplementen, maar daar is hier gelukkig een sprake van.

Wij willen wel benadrukken dat het een voedingssupplement is. Het beste werkt dit in combinatie met een gebalanceerd voedings -en trainingspatroon. Zie het dus niet als een wondermiddel op zich, zo easy gaat het niet dames & heren. Wel een topproduct, dat zeker!

Wil jij meer informatie over dit product of meteen profiteren van de tijdelijke korting?
Check het dan hier eventjes via de website van Bodylab!

 

 

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

2 Responses

 1. Marvin

  Denk dat dit zeker een goede zet is. Ben zelf ook wel bekend met de Animal Pak in zakjes met 11 pillen. Dat is natuurlijk totaal niet gebruiksvriendelijk haha. Dit product in poedervorm is dan een goede oplossing 🙂

  Reply
 2. Marc Healthy

  Ongetwijfeld een goede zet, vraag me alleen af hoeveel mensen dit gaan kopen. Is toch weer een extra 35,- per 3 weken (als je de 2 scheppen neemt uiteraard) . Ik merk zelf dat ik al voldoende heb aan omega 3 en multivitaminen en dat is veel goedkoper.

  Maar snap uiteraard wel dat je je nog fitter kan gaan voelen. Dit genoeg goeds in! :). Maar of het allemaal nodig is 😉 😉

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.