In het kort: healthcoach, lifestyle nerd, food lover, fitnessfan, personal trainer, yoga, hardlopen, zonnen en heel veel lachen! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

 

iris de goede

Hallo Allemaal! Mijn naam is Iris de Goede (lees hier haar eerdere transformatie) , en ik zit nu in mijn vierde jaar van de opleiding Voeding en Dietetiëk. Ik lees en schrijf graag over voeding, fitness en mindfulness; mijn passies! Ik probeer bij alles wat ik lees en ervaar, de wetenschappelijke Evidence Based Practise en Ervaring Based Practise te combineren. En daar neem ik jullie op Fit Dutchies graag in mee!

Mijn interesse in voeding heb ik al sinds ik jong ben. Ik vond het toen al interessant om mijn voeding aan te passen op mijn sport. Deze interesse in voeding, sport en het menselijk lichaam is snel omgeslagen naar mijn grootste hobby en passie. Volgens mijn vriendinnen ben ik zelfs een soort wandelende voedings- encyclopedie!

Je kunt mij 3 tot 4 keer in de week in de fitness vinden, en daarnaast loop ik ook graag buiten (alleen in de zon haha, ik ben een echte mooi-weer-loper). Deze intensieve manier van trainen wissel ik af met yoga. Voor mij is dit de ideale balans tussen body, mind en soul! Ook vind ik rust en herstel net zo belangrijk als mijn trainingen zelf. Daarnaast weet ik door mijn medische redenen ook niet beter. Ik heb een hormonale disbalans(PCOS) en een zwakke lever. Met een vitale, gezonde levensstijl kan ik mijn klachten zo veel mogelijk verminderen en de schade beperken. Het is een keuze die mij intens gelukkig maakt, en mij élke dag weer een energieke boost geeft. Het is namelijk zo veel meer dan simpelweg je eigen voeding bereiden, wat zonnegroetjes en een gewicht optillen. Het is een levensstijl, en het levert zelfvertrouwen, geluksmomentjes, kennis, energie en kracht!

iris

Omdat ik zelf heb ondervonden hoe fijn het is om goed in je vel te zitten en van je lichaam te houden, vind ik het onwijs leuk om anderen te motiveren, inspireren en bewust te maken van een gezonde(re) levensstijl. Naast het geven van tips en motivatie hoop ik ook dat ik jullie kan helpen met al jullie vragen!

‘Being healthy, it’s not a workout, it’s a lifestyle!’

 

Inspiratie nodig qua recepten?

Gebruik kortingscode ”Fit Dutchies” en ontvang 30% korting!
ps. plus 100% niet goed, geld terug garantie!

Klik hier voor meer informatie en een preview!

banner fitchef

About The Author

Iris de Goede
Blogger & Diëtiste

Diëtiste + Lifestyle Coach. Gék op lachen, fitness, chocola én lief zijn voor mijn lichaam. Happyhealthy is hierbij mijn motto! Ook ben ik een echte foodie en wil ik jullie graag leren dat je voeding vóór je kunt laten werken in plaats van andersom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.