Lieve allemaal, mijn naam is Luna Kuijntjes (@lunakuijntjes) , ik ben 20 jaar oud en ik zit in mijn derde jaar van de opleiding Commerciële Economie: Sportmarketing & Management. Momenteel loop ik stage bij Fit Dutchies! 

Toen ik 4 jaar geleden klaar was met mijn HAVO woog ik zo’n 10 kilo meer dan nu en wilde ik een paar kilo afvallen. Toen begon mijn interesse voor voeding en sport. Ik was liever ‘lui dan moe’ en mijn smaakpupillen hadden meer zin in een zak chips dan in bijvoorbeeld een bakje kwark. Dit is niet echt veranderd trouwens, haha.

luna foto

Ik ging een paar keer naar de sportschool, maar dat bleek mijn hobby toch echt niet te zijn. Ik had het idee dat ik niet echt wist wat ik aan het doen was en besloot groepslessen te volgen.  Toen ontdekte ik Zumba wat ik erg leuk vond door de super enthousiaste Zumba- leraressen en vrolijke muziek!  Ik ging 2, 3 of zelfs 4 keer per week naar de Zumba op mijn sportschool en kreeg daarbij ook meer motivatie om gezonder te gaan eten.

Gelukkig zijn mijn ouders allebei ook met voeding bezig en hielp mijn moeder mij met het maken van lekkere en gezonde gerechten. Doordat ik op dat moment met voeding bezig was en klaar was met mijn HAVO wilde ik de opleiding Voeding & Diëtetiek gaan volgen, zo gezegd zo gedaan! Maar dit bleek niet zo’n succes omdat ik een totaal verkeerd vakkenpakket had gevolgd op de HAVO, zonder scheikunde en biologie… Ik wilde weer zo snel mogelijk iets met economie doen, en kwam bij de opleiding Commerciële Economie: Sportmarketing en Management terecht. Ik zit nu dus in mijn derde jaar en heb geen spijt van deze keuze.

Inmiddels heb ik veel meer lol in sporten en gelukkig heb ik sportieve vriendinnen, waardoor ik sinds kort ook wat krachttraining uitprobeer. Het is natuurlijk veel gezelliger om samen naar de sportschool te gaan (ook al praat ik misschien nog iets te veel…).  Ik heb tijdens de Summer Tour in Utrecht al heel wat lieve mensen mogen ontmoeten en heb heel veel zin in mijn stage bij Fit Dutchies!

Denk jij zelf een bijdrage te kunnen leveren aan ons team?
Let us know via info@fitdutchies.nl!

jill luna

About The Author

Luna Kuijntjes
Stagiaire Marketing

Leave a Reply

Your email address will not be published.