Hallo iedereen! Mijn naam is Linse van Dijk, 25 jaar oud en woonachtig in de buurt van Rotterdam. Je zou me misschien kunnen herkennen van mijn transformatie die ik een paar weken geleden hier op Fit Dutchies deelde. Daarin vertelde ik hoe ik van te zwaar, onzeker, lui en zeer ongelukkig persoon in een nog steeds ietsjes te zwaar, iets zekerder, stuk actiever en veel gelukkiger mens veranderde.

Als er iets is dat ik tijdens mijn fitjourney heb geleerd is het wel dat avocado’s niet onbeperkt in je schema passen en dat doorzettingsvermogen alles is. Al mislukt iets twintig keer, blijf proberen en uiteindelijk zal het je lukken. Beetje belerend allemaal maar daarom niet minder waar.

Een paar kernwoorden die mij als mens beschrijven zijn aardig (tenzij je ongevraagd mijn eten opeet), chaotisch en enthousiast. Verder ben ik behoorlijk onhandig (maar echt), perfectionistisch, vrolijk en een beetje maf. Ik studeer voor goudsmid en heb een passie voor schrijven waar ik de laatste tijd, in het kader van ‘jaag je dromen na’, steeds meer mee probeer te doen. In mijn vrije tijd sport ik, schrijf ik, schets ik, kook ik, lees ik, drink ik liters koffie en dans ik door het huis (zonder publiek). Ook kan je me al bingewatchend op de bank vinden met een reep Tony’s Chocolonely zeezout karamel, een kleedje en twee katten op schoot. Ik droom ervan om ooit een boek te schrijven, eens in mijn leven de perfecte soufflé te maken en om op een dag te kunnen slapen zonder elektrische deken aan.

Voor Fit Dutchies zal ik (hopelijk enigszins herkenbaar) gaan schrijven over hoe ik me al squattend door mijn fitjourney en het leven heen probeer te worstelen. Op weg naar een fit lijf en leven en de uitdagingen die dat soms met zich meebrengt.

About The Author

linse van dijk

25. Schrijven, avocado's, legday, Tony's. Druk bezig met fitter worden!

Leave a Reply

Your email address will not be published.