Als coach en diëtiste vinden wij het belangrijk dat je je in kunt leven in je cliënten. Zanna heeft zelf een mooie transformatie ondergaan en dit delen wij dan ook graag met jullie. Dus, bij deze het woord aan Zanna!

”Een ding weet ik zeker, na alle lichaamsvormen te hebben gehad, verschillende diëten te hebben gevolgd en eindelijk een beetje balans kan vinden. Kan ik mij heel goed inleven in anderen en hoe zij zich voelen. 

zanna transfo

Mijn naam is Zanna Hofstede en ik ben 24 jaar oud. Het afgelopen jaar is er zoveel gebeurd, dat ik het beste kan beginnen bij het begin.

Sinds mijn 3e ben ik al een bezig bijtje. Ik heb vanaf mijn 3e gekunstschaatst, gedanst (klassiek en jazzballet), getennist, geturnd en gesnowboard. Madame zat nooit stil en nog steeds eigenlijk niet. Na de vele sporten, was ik de ‘verplichtingen’ zat en startte ik met fitness. In de sportschool was ik altijd het cardio-meisje, omdat ik dacht dat ik anders heel breed zou worden. Deze gedachte kan ik nu echt niet meer bij!

zanna abs

Tijdens mijn 19e levensjaar ging ik 10 maanden stage lopen in Parijs. In deze maanden ben ik meer dan 10 kilo aangekomen. Na deze periode zat ik niet lekker in mijn vel en ben ik de strijd weer aangegaan tegen de kilo’s. Daar was ik weer, 5 – 6 keer per week in de sportschool, en ja, dan ga je progressie zien en schoot ik er aardig in door.

Een mede oorzaak daarvan is dat er bij mij na 11 jaar een glutenintolerantie is vastgesteld, welke volgens de artsen ‘tussen mijn oren zat’. Sinds ik glutenvrij eet, viel ik eindelijk de laatste kilo’s af en de beste bijeenkomst: ik ben klachtenvrij.

Doordat ik eindelijk de laatste kilo’s kwijtraakte, bleef ik eigenlijk maar in de ‘cut-fase’ en durfde ik mijn calorieën niet te verhogen en at ik steeds minder. Totdat ik vorig jaar op stage ging naar Londen. Ik dacht als toch alles nieuw is, kan ik net zo goed alles veranderen en dat is tot nu de beste keuze geweest. Doordeweeks een strak schema voor mezelf gemaakt en in het weekend gegeten naar behoefte.

zanna rug

Na een jaar of misschien wel een paar jaar nadenken, heb ik de knoop doorgehakt. Na mijn stage in Londen, ga ik trainen voor een wedstrijd. Ik startte bij een sportdiëtist bij mij op de sportschool. Alleen na een paar maanden ‘diëten’, viel ik nauwelijks meer af. Ik was niet heel gezellig meer en sportte mezelf drie slagen in de rondte.

zanna wedstrijd

Hierdoor heb ik verschillende wedstrijdcoaches benaderd om mij te begeleiden en zo kwam ik uit bij mijn huidige coach. Tot de dag van vandaag heb ik er nog geen moment spijt van gehad en ben ik zelfs meer gaan eten, doe ik geen cardio meer en kan ik eindelijk balans vinden in mijn voeding en er echt van genieten.

Ik heb weer geleerd om vertrouwen te hebben in mijn eigen lichaam, dit is ook een van mijn belangrijkste punten of doelen als ik een persoon begeleid. En daarom ben ik afgelopen jaar gestart als coach bij Fit Dutchies!

En ps. Ik eet je er met gemak uit ;)”

 

HEB JIJ HULP NODIG? KLIK HIER!

Met ons team kunnen we jou helpen! Jouw wensen staan centraal en je kunt hier alle informatie eens rustig doorlezen. Wie weet bereik jij binnenkort wel de resultaten die je altijd al wilde!

Heb je vragen? Mail dan naar coaching@fitdutchies.nl!

coaching fit dutchies

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.