Advertorial

Afgelopen week testte ik verschillende sapjes van Frecious Slow Juice! Zijn jullie benieuwd? Ik was in ieder geval enthousiast en blij verrast!
 
frecious groot
 

Slow juice

Frecious slow juices zijn gezonde sapjes die qua lichaamsopname gelijk staan aan het eten van een kilo(!) groente en fruit. Frecious is niet alleen cold-pressed… Echte slowjuice wordt namelijk gemaakt met een schroefpers. 
 
Het drinken van één zo’n sapje zorgt er dus voor dat je gelijk alles al binnen hebt wat je nodig hebt! Door de langzame en koude persing gaan er bijna geen voedingsstoffen verloren. De schroefpers breekt de vezelwand open waardoor de voedingsstoffen vrij opneembaar worden. Je neemt het binnen een kwartier op! Wanneer je bijvoorbeeld groente snijd of kookt verlies je veel voedingsstoffen. En je zou eigenlijk 50 x moeten kauwen op één hap om de vezels open te breken.
 
frecious slow juice 2
 

Detox!?

Je kan met deze juichen een detox doen om je lichaam weer in balans te brengen, je kan een kuur van een week of maand voor een ‘health’ boost voor je lijf.. Maar ik koos ervoor om ze gewoon als aanvulling te nemen op mijn dagelijkse eetpatroon omdat wij het ook belangrijk vinden genoeg andere voedingsstoffen binnen te krijgen. Ik nam ze tussen de middag als aanvulling op mijn lunch!

Ik was eerlijk gezegd best een beetje huiverig omdat mijn ervaring met soort gelijke sapjes nooit zo goed was.. Maar ik ben serieus enthousiast over deze sapjes van Frecious.. Van de 7 sapjes was er slechts 1 die ik niet zo lekker vond maar dat is natuurlijk heel persoonlijk.. Carrot Care en Sunshine zijn mijn persoonlijke favoriet, super lekker! Het geeft natuurlijk ook een super goed gevoel gelijk al zoveel voedingsstoffen binnen te hebben gekregen na 1 flesje..

Naast de sapjes zaten er in het pakketje ook ‘healthy treats’. Deze repen in schijfvorm zijn suikervrij, zuivel vrij en glutenarm, en desondanks toch nog lekker! Ik heb al verschillende gezondere repen en koeken uit de supermarkt getest maar daar ben ik nooit heel enthousiast over geworden, maar deze moeten jullie echt eens proberen! Ze zijn er in drie smaken, Bare Bounty Babe, Raw Cinnamon Curl en Cool Vanilla Kick.. Mijn favoriet: de Raw Cinnamon Curl! Super lekker! 

Aloë Vera

In het pakket zaten ook nog een aantal Aloë Vera shots.. Als ik in de supermarkt langs die drankjes met Aloë Vera loop dan griezel ik daarvan.. die slijmerige stukjes erin.. niet mijn ding! Ik kon nu natuurlijk niet anders doen dan het op ze minst proberen..

En omdat het slechts om 1 shot gaat is het best wel prima te doen.. 1 slok en het is weg.. geen tijd dus om ervan te griezelen.. En guess what? het is natuurlijk super gezond! Aloë Vera werkt verzachtend op de slijmvliezen in de maag en darmen en zuivert daarnaast het lichaam.

 

frecious aloe

 

Hoe beter de conditie van het spijsverteringskanaal, hoe efficiënter de stofwisseling.. Het kan dus goed helpen bij het afvallen. Laat ik daar nou net mee bezig zijn! Daarnaast las ik ook nog dat Aloë Vera een anti-aging werking heeft omdat het helpt bij de aanmaak van elastine en collageen. Kortom… echt alle redenen om het eens uit te proberen. Kan geen kwaad toch?;)

Alle producten worden direct vers ingevroren en ook bevroren geleverd. Je kunt dus gewoon op elk moment van de week een sapje uit de vriezer halen, pakt een koekje en een shot en jij komt er wel!

 

frecious koekjes

 

Echt de moeite waard om eens een kijkje te nemen bij Frecious! Ik vond het in ieder geval tof om te proberen!

Ben jij al wel eens aan de juices geweest?

 

About The Author

Ashley Willems

27.. Verslaafd aan instagram, gek op makkelijke, snelle en gezonde maaltijden.. En sinds kort zelfs verslaafd aan sporten!

2 Responses

  1. Coco

    Ik vind het wel heel prijzig. Je betaald 125 euro voor een weekje, dus wil zeker weten dat er resultaat is. Heb je geen honger gevoel meer tussendoor? Kan je er wel 4 dagen fanatiek bij sporten, of heb je daar geen energie voor?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.