As we speak zit ik op Eindhoven Airport deze blog te schrijven. Waarom? Nee, ik ga jullie niet mijn excuses aanbieden voor die post op Facebook van eergisteren waarbij de titel niet zo handig was overgenomen van Spits. Nee, ik ga het hebben over mijn excuusjes waarom ik er vorig jaar rond deze tijd een stuk droger uitzag én was! Benieuwd of jullie hetzelfde hebben ondervonden als ik!

Ik stap zo op het vliegtuig naar de Spaanse Costa Brava en heb nog 0,0 zomer gevoel. Hoe dan!? Sinds december werk ik fulltime en dan heb je ineens ”maar” 5 vrije weken per jaar. Op mijn opleiding (Small Business & Retail Management voor als je het je afvroeg, had ik ongeveer 5 weken les per jaar haha.

jordi zakynthos

Glorietijden op Zakynthos, 2014

Nu wijd ik wat uit maar ik wil eigenlijk zeggen dat het nogal een verandering was. Een fulltime job naast Fit Dutchies en bijven sporten is vrije drukke bedoeling geworden! Hierdoor had ik minder tijd om te genieten van het mooie weer, als dat er al was, en is die hele summer vibe een beetje aan me voorbij gegaan.

Mijn scriptie printte ik de ochtend dat ik het moest inleveren. Ik zal ook maar niet vertellen wanneer ik eraan begonnen was. Met andere woorden: ik werk het liefste onder druk, dan ben ik op mijn best. Zonder zon, een vakantie in het vooruitzicht en hele dagen binnen werken had ik dan ook niet het gevoel dat ik over welgeteld 3 uur op het strand zou liggen. Resultaat?

Zie hieronder mijn transformatie. Maar dan andersom! Los van de minder zichtbare buikspieren ben ik wel aangekomen in spiermassa, ondanks een drukkere periode blijven sporten en meer geleerd over voeding en trainen. Ik ga over een maandje weer op vakantie dus ik heb nog even. Wie weet werkt jullie ongezouten mening wel als een rode lap voor me. Shoot me! 😉

jordi collage

 

PS. Links vond ik mooier..

Je kunt me op Instagram volgen @jordisloots ☺

 

 

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

4 Responses

  1. Naomi

    Waarom zouden we hierover een oordeel moeten vellen. Je bent nog steeds gezonder bezig dan menig andere Nederlander, maakt gezonde keuzes en je bent je er van bewust. Het is mooi dat je eerlijk er voor durft uit te komen dat als je doelen behaalt dat het nog steeds niet heel gemakkelijk is.

    Reply
  2. Danielle

    Waarom zouden we hier over moeten oordelen inderdaad.. je kan niet altijd er mega droog uitzien ;)! Gewoon door blijven gaan met wat je doet om volgende zomer weer met een killerbody op het strand te staan!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.