Jouw #ongewoonlekker eetmoment delen via social media en daarmee een etentje voor 2 personen bij &Samhoud places winnen is al leuk. Maar… de allerbeste foto wint zelfs een reis naar Parijs!

&Samhoud lanceerde pas de &Tomeatoburger en om dat te vieren geven zij elke dag een etentje weg aan 2 personen die #ongewoonlekker gebruiken bij een foto van hun favoriete food-pic! Dat mag met de &Tomeato burger die je bij de AH to Go kunt kopen, voor €3,75, maar dat mag ook met een andere heerlijke versnapering zijn hoor! 😉

Wij sporten natuurlijk graag maar houden ook van een goede hamburger op zijn tijd. Om een leuke foto te maken combineerden wij deze twee liefdes en moest ik flink door het stof om deze &Tomeatoburger te bemachtigen!

Jordi &tomeatoburger

PS. voor als je je afvraagt waarom die hamburger zo’n speciale naam heeft zal ik dit even kort uitleggen. De hamburger is namelijk niet van vlees maar van, goh, tomaat gemaakt! Daardoor is hij helemaal vegetarisch maar smaakt hij nog steeds erg lekker!

Waar je het mee kunt vergelijken? Deze &Tomeatoburger is ooit bedacht als hommage aan de cheese burger van de MacDonalds. Weliswaar zonder vlees maar zeker met de klasse en smaak van een sterrenchef van &Samhoud places! 

Voordat ik deze foto maakte wilde ik natuurlijk even voorproeven en toen wist ik nog niet eens dat het geen vlees was. Ik merkte er niks van maarrrr dat kan natuurlijk ook komen omdat ik heerlijk aan het schranzen was…

Na dit hele verhaal en mijn erg charmante foto daag ik jullie dus uit om jullie food-momentje te delen via social media met #ongewoonlekker! Wij hebben onze foto net in ieder geval al gedeeld op Instagram!

Ga jij voor die reis naar Parijs? Of een diner voor twee?

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.